We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Witte tanden

Iedere vrouw wil wittere tanden krijgen, want zeg nou eerlijk: wie wil geen stralende witte lach hebben? Met witte tanden voelen vrouwen zich zelfverzekerder en mooier. Bij de online webshop JohnBeerens.com en de fysieke winkel kunt u verschillende producten kopen om uw tanden te witten.

Thuis tanden bleken

De regelgeving omtrent thuis  tanden bleken is in de afgelopen jaren aangescherpt. Dit omdat het gebruik van producten voor het bleken van tanden thuis met meer als 0,1% waterstofperoxide gezondheidsrisico’s met zich meebrengt. Sinds enige tijd mag enkel een tandartspraktijk deze middelen gebruiken, zelfs voor mondhygienisten is het verboden deze middelen te gebruiken. Producten voor tanden thuis bleken via veel webshops voldoen niet aan deze eisen. Het waterstofperoxidegehalte kan daardoor hoger zijn dan wettelijk in Nederland is toegestaan. Gebruik van product voor het bleken van tanden thuis is niet zonder gezondheidsrisico’s. Bij JohnBeerens verkopen wij enkel producten die aan de regelgeving voldoen zonder consessies te doen aan het eindresultaat.

Hoe krijg ik witte tanden?

Veel mensen vragen zich af: hoe krijg ik witte tanden? Met een paar handige tips kunt u witte tanden krijgen. Witte tanden beginnen natuurlijk bij de basis: twee keer per dag goed de tanden poetsen met tandpasta, thuis voor het slapen gaan en ´s ochtends voordat u de deur uitgaat. Voor de extra reiniging kunt u ook een mondwater gebruiken na het poetsen van uw tanden met tandpasta. Gebruik bijvoorbeeld de WHiTE Mouth Wash die aanslag en vlekken op de tanden verwijdert.  Naast de mouth wash heeft JohnBeerens.com nog vele andere producten van WHiTE in het assortiment waar u het effect van gebleekte tanden mee kunt bereiken.

Zelf thuis tanden bleken

Veel mensen willen graag de mogelijkheid hebben om thuis hun tanden witter te maken. Met de WHiTE @ HOME Kit kunt u dit thuis zelf doen. Met dit pakket bereikt u hetzelfde effect als wanneer u zelf thuis uw tanden zou bleken! Bij deze kit worden de volgende onderdelen geleverd: WHiTE Fingerwipes, WHiTE Cleaning Spray, WHiTE Precisie spuit met Non-Peroxide Whitening Gel, WHiTE Mondstuk, WHiTE LED Lamp en WHiTE kleurenkaart. De gebruiksaanwijzing kunt u lezen op de productpagina van WHiTE @ HOME Kit.

Tips en trucs voor witte tanden

Er zijn natuurlijk ook een paar kleine tips en trucs voor wittere tanden. Zo zorgen veel donkergekleurde drink- en etenswaren voor een snellere verkleuring van de tanden. Dit komt door de kleurstoffen in deze producten. Zoals veel mensen weten zorgt roken ook voor een verkleuring van de tanden. Daarnaast helpt het ook, naast het poetsen van de tanden, om te flossen. Dit kan bijvoorbeeld ook met een klein beetje tandpasta op de ragertjes, zodat moeilijke plekken ook gepoetst worden.

Prachtige glimlach

Bent u ook op zoek naar een eenvoudige en veilige manier op stralend witte tanden te krijgen? Witte tanden vallen op een zorgen voor een prachtige glimlach. Bij JohnBeerens.com bestelt u eenvoudig en veilig producten om stralend witte tanden te krijgen. Mocht u vragen hebben dan kunt u bellen met een van onze beautyspecialisten via +31 (0)13 530 20 10.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje