1. Pulp Riot is the paint. You are the artist.

  Pulp Riot is the paint. You are the artist.

  Ben jij sterk in je kleurbehandelingen en ben je toe aan een heel tof, nieuw merk wat nóg helderder, nóg makkelijker aan te brengen en écht helemaal te gek is? Lees nu alles over de haarkleuring van het populairste merk uit de internationale kleurenwereld, Pulp Riot.  

  Het Amerikaanse merk Pulp Riot is een uniek merk voor professionals. Het merk staat voor innovatie en passie en is een merk voor de echte creatieve specialisten die zichzelf willen onderscheiden in de markt. De haar- en kleurproducten van Pulp Riot moedigen jou als colorist en stylist aan om je innerlijke kunstenaar naar boven te brengen en om je artistieke vrijheid en creativiteit helemaal de vrije loop te laten. Jij als colour specialist kan met dit merk echt je eigen

  Lees meer
 2. Style het haar van je klant nóg makkelijker met de B.R.U.S.H. warmte borstel! Dé perfecte tool voor in jouw salon!

  Style het haar van je klant nóg makkelijker met de B.R.U.S.H. warmte borstel! Dé perfecte tool voor in jouw salon!

  Style snel en gemakkelijk het haar van jou en je klant met de B.R.U.S.H. warmteborstel.

  Lees meer
 3. Waarom OASE Hair Vitamins de perfecte keuze is om te verkopen in jouw salon

  Waarom OASE Hair Vitamins de perfecte keuze is om te verkopen in jouw salon

  Je bent ze ongetwijfeld al tegengekomen op het internet of op social media: de OASE Hair Vitamins. Je zal wellicht hebben gedacht: “daar hebben we weer zo een haarvitamine”. De nieuwe merken haarvitamines schieten namelijk als paddenstoelen uit de grond. Maar toch zijn de OASE Hair Vitamins anders en zeker de moeite waard om wat aandacht aan te besteden. Ben je opzoek naar een haarvitamine voor in de salon? Of wil je simpelweg meer te weten komen over de OASE Hair Vitamins? Mis deze kans dan niet en lees verder.


  Lees meer
 4. Coverstory De Kapper x Pro-JohnBeerens.com

  Coverstory De Kapper x Pro-JohnBeerens.com

  Heb je de nieuwe uitgave van De Kapper ook al gezien? Pro-Johnbeerens gaat graag de samenwerking met jou aan! In deze blog lees je het artikel en ontdek je wat wij voor jouw salon kunnen betekenen!

  Lees meer

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje