24 Aug. 2020

Waarom OASE Hair Vitamins de perfecte keuze is om te verkopen in jouw salon

Ben je opzoek naar een haarvitamine voor in de salon? Of wil je simpelweg meer te weten komen over de OASE Hair Vitamins? Mis deze kans dan niet en lees verder.

Deel dit artikel:

 

Je bent ze ongetwijfeld al tegengekomen op het internet of op social media: de OASE Hair Vitamins. Je zal wellicht hebben gedacht: “daar hebben we weer zo een haarvitamine”. De nieuwe merken haarvitamines schieten namelijk als paddenstoelen uit de grond. Maar toch zijn de OASE Hair Vitamins anders en zeker de moeite waard om wat aandacht aan te besteden. 

Wat is OASE Hair Vitamins?

Om meer te weten te komen over de OASE Hair Vitamins is het belangrijk om te weten wat het nou precies is. OASE Hair Vitamins zijn revolutionaire, vegan Soft Gums™ met een natuurlijke zwarte bessensmaak. De gummies dragen bij aan mooi, lang, gezond en glanzend haar terwijl ze het risico op haarbreuk verkleinen.

Beoogde effecten van de Hair Vitamins:

  • Langer en sterker haar

  • Het van binnenuit voeden van het haar

  • Het verbeteren van de algehele gezondheid

  • Verbeteren van de haarsterkte

  • Haaruitval voorkomen

  • Haarbreuk tegengaan

 


De OASE Hair Vitamins bevatten 16 cruciale elementen voor optimale en duurzame haarverzorging, zonder over de veiligheidsmarges te treden. Om die reden heeft OASE het meest complete en verantwoorde haarsupplement op de markt. Daarnaast zijn de Hair Vitamins vrij van zuivel, gluten, soja, pinda’s en andere allergenen. OASE Hair Vitamins bevatten in geen geval hormonen en beïnvloeden dus ook nooit de groei van lichaamshaar.

Het mag dan ook geen verrassing zijn dat OASE Hair Vitamins geen enkele bijwerking veroorzaken. Daarbij is het product vrij van allergenen. OASE Hair Vitamins zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid: 2 Soft Gums. Een potje OASE Hair Vitamins bevat 30 dagelijkse dosissen (60 Soft Gums™, 210g).

 

Wat maakt OASE anders dan de concurrentie?

 


Verbeterde formule

 

Daar waar concurrenten kiezen om de exacte strategie en formule te kopiëren van SugarBearHair, pakt OASE het anders aan. OASE heeft zich in eerste instantie gefocust op het creëren van de perfecte formule. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat OASE maar liefst 17 actieve ingrediënten bevat in hoge dosering, terwijl de concurrentie gemiddeld maar 12 actieve ingrediënten bevat.

 

Daarnaast wordt OASE in Duitsland gemaakt en zit het hoofdkantoor in Amsterdam. De ingrediënten worden geleverd door het Nederlandse bedrijf Koninklijke DSM N.V, die bekend staan om hun hoge kwaliteitsstandaarden en grondige evaluatie van producten en ingrediënten tijdens elke stap van de productie. De OASE formule bestaat uit veel ingrediënten met een hoge dosering, maar uiteraard zonder over de veiligheidsmarges te treden. Veel andere gummy merken worden buiten Europa gemaakt waar andere regels gelden. Hierdoor kan het zijn dat je te veel binnenkrijgt van een bepaald ingrediënt wat op lange termijn schadelijk kan zijn voor de gezondheid.

 

OASE richt zich voornamelijk op de salon en niet op de massale verkoop op het internet. Echte service wordt namelijk geleverd door een specialist zoals een kapper, en niet door een groot bedrijf met een productpagina.

Geavanceerde gummy technologie

 

De meeste gummies bevatten gelatine: een bindmiddel dat uit slachtafval (meestal huiden en botten van runderen en varkens) wordt gehaald. Andere gummies gebruiken een vernieuwde variant: pectine. Pectine is een veganistische oplossing maar heeft als nadeel dat het de gummies aan elkaar laat plakken (en dus ook aan je tanden) en dat het bij warm weer zal smelten. Veel gebruikers vinden dit ontzettend vervelend.

 

OASE Hair Vitamins onderscheidt zich door ingrediënten in een gummy te verwerken zonder gebruik te maken van gelatine of pectine. De gummies van OASE hebben daarom ook een gepatenteerde naam: Soft Gums™. De gepatenteerde methode zorgt voor een 'bouncy' structuur in de Soft Gums™ en zorgt ervoor dat ze absoluut niet aan elkaar of aan je tanden blijven plakken. Daarnaast zou je de Soft Gums™ op een zeer warme zomerse dag in je auto kunnen laten liggen zonder dat ze zullen smelten. De Soft Gums™ zijn dus simpelweg van veel betere kwaliteit dan de concurrentie.

 

Luxe uitstraling

 

Daar waar de concurrentie kiest voor een felle kleur om op te vallen, kiest OASE voor een minimalistisch design. OASE gelooft namelijk dat goede producten zichzelf uiteindelijk verkopen en dat dit niet hoeft door het meest op te vallen door middel van felle kleuren. Daarnaast gelooft OASE dat dit ook beter aansluit bij de salon: een luxe salon wilt een product verkopen waarmee zij zich kan identificeren. Iets wat goed bij het interieur staat en wat luxe uitstraalt. OASE onderscheidt zich ook door in een luxe verpakking te komen. Daarmee ontvangt de klant niet alleen een plastic potje, maar ook een luxe robuuste verpakking, welke later nog gebruikt kan worden als bijvoorbeeld een opbergdoosje. 

 

Marge en bescherming voor de salon

 

Nu je weet dat OASE de beste haarvitamine is om in je salon te verkopen, wil je er uiteraard ook wat aan overhouden. Je wilt inmiddels beloond worden wanneer je tijd en moeite stopt in de verkoop van een product. We kunnen je garanderen dat je tevreden zal zijn over de marge van OASE Hair Vitamins. Helemaal als je de marges van de concurrentie gewend bent. Om toegang te krijgen tot de prijzen op onze professional website, dien je een account aan te maken waarna je OASE ook gemakkelijk kunt bestellen.

 

In het verleden heb je wellicht gemerkt dat de verkoop van je haarvitamines niet stabiel bleef. De eerste verkoop gaat goed, maar een herhaalaankoop blijft vaak uit. De reden hiervan is hoogstwaarschijnlijk omdat klanten de haarvitamine vervolgens ergens met 25% korting op het internet aanschaffen.

 

OASE gelooft namelijk dat de best mogelijke klantervaring wordt behaald wanneer OASE wordt verkocht door een specialist zoals een kapper. Mede hierdoor neemt OASE geen nieuwe online verkooppunten meer aan. Op deze manier wordt de consumentenprijs gewaarborgd en blijft er ten alle tijden genoeg marge voor de salon. De kans dat je klant OASE ergens op het internet goedkoper kan vinden, is daarom onmogelijk. Je weet dus dat wanneer je een klant via de salon binnenhaalt, dat er een grote kans is op een herhaalaankoop. 

 

Conclusie: waarom OASE de beste haarvitamine is om in je salon te verkopen

 

Veel van de klanten die in de salon komen hebben last van haarproblemen: haaruitval, beschadigd haar, droog haar, langzaam groeiend haar en/of haarbreuk. Een gezonde haargroei wordt gestimuleerd van binnenuit. OASE Hair Vitamins is een gemakkelijke, luxe oplossing die je jouw klant kan bieden om een einde te maken aan deze problemen.

 

OASE Hair Vitamins heeft de beste formule t.o.v. de concurrentie. Je weet dus dat wanneer je OASE aan je klant verkoopt, dat zij de beste haarvitamine krijgen van de markt. Je wilt namelijk niet een product verkopen waarvan je niet zeker bent of het werkt, want dat zal je salon een slechte naam geven. OASE heeft een zeer luxe uitstraling en verkoopt zichzelf gemakkelijk. Vele klanten zullen er naar vragen wanneer ze het product zien staan in de kapsalon. Het product verkoopt zichzelf.

 

Daarnaast kun je de verkoop nog makkelijker maken door middel van flyers en samples. Deze kun je bij ons opvragen. Uit onderzoek blijkt dat 7 op de 10 mensen die OASE proeven door middel van een sample, ook daadwerkelijk een potje aanschaffen. De flyer die je aan de klant kan geven bevat vervolgens alle informatie die de klant moet weten. Zo ben je zelf minder tijd kwijt aan het uitleggen en zal je alsnog verkopen.

 

Als je de klant dan binnen hebt gehaald, dan weet je dat het ook daadwerkelijk iets oplevert: OASE biedt direct een hoop meer omzet en heeft een goede winstmarge zodat het de moeite waard is. Je hoeft vervolgens niet bang te zijn dat de klant een herhaalaankoop op het internet plaatst, want de prijzen zijn daar gelijk, of juist duurder door de verzendkosten. Je weet dus dat wanneer je een klant binnenhaalt, dit hoogstwaarschijnlijk voor een langere tijd is en dat je een herhaalaankoop mag verwachten, waar je bijna niets voor hoeft te doen.

 

Hebben we je interesse gewekt of heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar [email protected] en vraag naar de laatste updates m.b.t. de OASE Hair Vitamins. Vele salons gingen je voor en zijn ontzettend tevreden met de verkoop en resultaten van OASE.

 

Professional Tips & Trends

Bekijk alle Beauty Tips & Trends

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje