De webshop voor professionals en groothandels in de beautybranche

22 Sep. 2020

Style het haar van je klant nóg makkelijker met de B.R.U.S.H. warmte borstel! Dé perfecte tool voor in jouw salon!

Style snel en gemakkelijk het haar van jou en je klant met de B.R.U.S.H. warmteborstel.

Deel dit artikel:

Brush je haar met B.R.U.S.H. 

Het heerlijke gevoel dat de klant heeft als hij of zij net van de kapper afkomt wil iedere kapper meegeven. Een nieuwe coupe met glanzend, pluisvrij en gepolijst haar is daarbij essentieel! De professionele haarstylist is natuurlijk handig met een föhn en borstel, maar je klanten vinden het vaak erg moeilijk om het haar zelf in model te brengen. Heb jij zelf ook het gevoel dat het stylen van het haar van jouw klanten eigenlijk veel makkelijker kan? Dan biedt de B.R.U.S.H. warmteborstel jou en je klanten dé perfecte oplossing!  De B.R.U.S.H. warmteborstel is dé perfecte tool voor thuis, maar ook voor in jouw kapsalon! Style het haar van je klant nóg sneller en nóg efficiënter met deze unieke warmtebostel.

 

Waarom is de B.R.U.S.H. warmteborstel perfect voor in mijn salon?

Met de B.R.U.S.H. warmteborstel heb je geen andere stylingtools meer nodig om het haar perfect te stylen. B.R.U.S.H. staat bekend om zijn moderne tools die beschikken over de nieuwste technologie. De B.R.U.S.H. warmteborstels beschikken namelijk over de Ionic Technologie, wat ervoor zorgt dat de positieve ionen in het haar geneutraliseerd worden. Ook is de borstel geïnfuseerd met Keratine, Arganolie en Macadamiaolie. Dit zorgt ervoor dat het haar na gebruik van de borstel er glad, glanzend en pluisvrij uitziet. De borstel warmt in slechts 90 seconden op tot 180 graden, waardoor het stylen van het haar snel en efficiënt gedaan kan worden. Alleen via Pro-JohnBeerens.com is de borstel per stuk leverbaar in twee verschillende maten: 30 mm en 40 mm. Afhankelijk van het resultaat waar je voor gaat, kies je voor een grove borstel of voor een kleiner formaat. Naast het in model brengen van het haar, kan de borstel ook ingedraaid worden en kunnen er krullen mee gemaakt worden. Ook kun je met de borstel makkelijk volume creëren bij de aanzet.

Kortom, de B.R.U.S.H. warmteborstel is dé must-have voor in jouw kapsalon! Door de goede verkoopmarge verhoog je makkelijk je omzet en maak je je klanten blij met de nieuwste stylingtool! Krijg het haar van je klant makkelijk en snel in model zonder extra moeite en met het beste resultaat! Kijk snel op Pro-Johnbeerens.com

Alleen nu!

Alleen bij Pro-JohnBeerens.com is de limited edition B.R.U.S.H. warmteborstel 40mm Pink verkrijgbaar! Wil jij je salon oppimpen met deze geweldige tool en werken met een echte eyecatcher? Bestel dan snel, want OP = OP..!

Nadia De Bois
Hoe verkrijg ik het beste volume aan de aanzet zonder krullen te maken?
Reply Feb 11, 2021 10:32

Professional Tips & Trends

Bekijk alle Beauty Tips & Trends

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje