09 Okt. 2020

Pulp Riot is the paint. You are the artist.

Ben jij sterk in je kleurbehandelingen en ben je toe aan een heel tof, nieuw merk wat nóg helderder, nóg makkelijker aan te brengen en écht helemaal te gek is? Lees nu alles over de haarkleuring van het populairste merk uit de internationale kleurenwereld, Pulp Riot.  

Het Amerikaanse merk Pulp Riot is een uniek merk voor professionals. Het merk staat voor innovatie en passie en is een merk voor de echte creatieve specialisten die zichzelf willen onderscheiden in de markt. De haar- en kleurproducten van Pulp Riot moedigen jou als colorist en stylist aan om je innerlijke kunstenaar naar boven te brengen en om je artistieke vrijheid en creativiteit helemaal de vrije loop te laten. Jij als colour specialist kan met dit merk echt je eigen

Deel dit artikel:

Ben jij sterk in je kleurbehandelingen en ben je toe aan een heel tof, nieuw merk wat nóg helderder, nóg makkelijker aan te brengen en écht helemaal te gek is? Lees nu alles over de haarkleuring van het populairste merk uit de internationale kleurenwereld, Pulp Riot.  

Het Amerikaanse merk Pulp Riot is een uniek merk voor professionals. Het merk staat voor innovatie en passie en is een merk voor de echte creatieve specialisten die zichzelf willen onderscheiden in de markt. De haar- en kleurproducten van Pulp Riot moedigen jou als colorist en stylist aan om je innerlijke kunstenaar naar boven te brengen en om je artistieke vrijheid en creativiteit helemaal de vrije loop te laten. Jij als colour specialist kan met dit merk echt je eigen kleuren maken in je eigen gekozen stijl. Hierdoor kun je unieke kapsels maken die je onderscheiden en die een eigen karakter creëren voor jouw salon. 

Ben jij op zoek naar écht goed werkende toners? Dan zit je met Pulp Riot goed! Bij Pro-JohnBeerens.com hebben we nu de 6 verschillende high speed toners in ons assortiment. Wat de toners zo speciaal maakt is dat ze binnen 5 minuten al kleur ontwikkelen. Na 5 minuten heb je dus al resultaat! 

Verder hebben we ook nog de semi-permanente kleuren en de permanente kleuren. De kleuren zijn op basis van conditioner ontworpen. Ook zijn ze veganistisch, siliconenvrij, niet getest op dieren en bevatten ze voedende en verzorgende ingrediënten zoals quinoa, wat het superfood-eiwit voor de haren is. 

Heb jij ook passie voor trendy hairstyling? Wil jij in je salon een échte eyecatcher hebben staan? Bekijk dan nu het gehele assortiment op Pro-JohnBeerens.com en werk als een van de eerste met dit unieke merk! 

ALLEEN NU! Bij aanschaf van een van onze startpakketten ontvang je nu 2 tickets voor de Look&Learn van Pulp Riot HELEMAAL GRATIS! 

Professional Tips & Trends

Bekijk alle Beauty Tips & Trends

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje