De webshop voor professionals en groothandels in de beautybranche

 • Happy scalp, happy you

  Happy scalp, happy you

  Een gezonde hoofdhuid is de key tot schitterend haar. In dit blog vertel ik je essentiële tips en productaanbevelingen om jouw hoofdhuid gezond en gelukkig te houden, van stressverlichting tot de juiste haarverzorging. Lees dit blog voor het geheim van stralend haar en een tevreden hoofdhuid.

  Lees meer
 1. Ontdek de beste hydraterende maskers en conditioners

  Ontdek de beste hydraterende maskers en conditioners

  Wil jij van je droge en beschadigde haar af? Dat kan! gelukkig zijn er meerdere oplossingen om je haar weer tot leven te brengen. Het gebruik van hydraterende haarmaskers en conditioner kan een wereld van verschil maken voor de gezondheid en glans van je haar. In dit blog vertel ik je handige tips en producten voor diepe hydratatie.

  Lees meer
 2. 10 tips voor haarbescherming in de herfst

  10 Tips voor haarbescherming in de herfst

  Kleurrijke bladeren en een gezellige sfeer. De herfst komt eraan, maar het kan ook een uitdaging zijn voor je haar. De veranderende weersomstandigheden, zoals koudere temperaturen en vochtigheid beschadigen je haar en maken het dof. Met deze 10 tips help ik jou om dit te voorkomen, zodat je haar deze herfst straalt.

  Lees meer
 3. Nieuw! ProAddiction, een unieke multi proteïne behandeling die het haar sterker maakt!

  Nieuw! ProAddiction, een unieke multi proteïne behandeling die het haar sterker maakt!

  Wil jij jouw klant voorzien van prachtig, langdurig gezonder, sterker, handelbaarder haar? Dan is dit nieuwe merk ProAddiction zeker iets voor jou in de salon. ProAddiction is in Amerika al zeer groot en populair onder kappers en consumenten, maar in de BeNeLux nog niet. In deze blog vertellen wij je alles wat je moet weten over dit nieuwe merk, inclusief wanneer de trainingen zijn!

  Lees meer
 4. K18 Hair: Herstel je haren in 4 minuten!

  K18 Hair: Herstel je haren in 4 minuten!

  Grensverleggende wetenschappelijke doorbraken verwerken in unieke, hoogwaardige haircare producten. Voor alle haartypes en voor elke generatie! 

  Lees meer

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje