07 Sep. 2017

De 7 hotste haartrends van 2017!

Ben je benieuwd naar de hotste haartrends voor 2017? Lees dan snel dit blog verder!

Deel dit artikel:

BLUNT CUT

Door het haar recht af te knippen op elke gewenste lengte ontstaat er een frisse look met een krachtige uitstraling. Het haar lijkt dikker en het ziet er ook verzorgd uit. Met name bij een ronder gezicht complimenteert dit kapsel de rondere features. De Blunt Cut wordt vaak gecombineerd met een pony om deze look nog meer karakter te geven.

BALAYAGE
Na jaren lang de trend van de highlights te volgen, is er tijd voor verandering: balayage. Hierbij wordt het haar geleidelijk geverfd in een lichtere kleur. Zo is het haar bij de aanzet donkerder of behoud je de natuurlijke kleur en loopt het geleidelijk over naar een lichtere blond-  of bruintint.  Balayage zorgt voor een krachtige kleurdimensie in het kapsel dat zowel bij gekruld als stijl haar een verzorgde uitstraling geeft.

LOB
De bob is een kort kapsel waarbij het haar achter korter is en bij de kaken iets langer valt. Een krachtige kaaklijn wordt met de bob geaccentueerd wat prachtig staat bij een smaller gezicht. Variatie op de bob is de lob, oftewel: lange bob. Hierbij knip je het haar op schouderlengte. De lob staat erg sophisticated wanneer je er een grove slag in zet en je het combineert met de balayage haarverftrend!

NATURAL HAIR
Door het haar te stijlen en te krullen krijgt het haar veel te verduren waardoor het zijn rust nodig heeft. Met de Natural Hair trend laat je het haar in zijn natuurlijke staat in combinatie met goede haarverzorging. Zo koester je de eigenwijsheid van het haar, stijl haar blijft stijl en krullen blijven krullen.

UNDERLIGHT
Een meer gewaagde look is de verftrend underlight. De onderste haarlaag wordt geverfd in felle of pastel kleuren. Deze kleuren zie je pas volledig wanneer het haar (half) opgestoken is. Wanneer het haar los is zal de underlight alleen te zien zijn als het haar door de wind beweegt. Deze trend geeft elk kapsel een speels en mysterieus effect wat bij je bij elk haartype tkan toepassen.


ANDROGYNOUS
Kort haar is anno 2017 niet meer alleen voor mannen bedoeld. Androgynous haar, kort en asymmetrisch, is een onvoorstelbaar stoer en opvallend kapsel. Ondanks de naam, is de androgynous trend vrouwelijk. Het kapsel is al helemaal uniek wanneer je het draagt met krullen, een kuif of een zijscheiding. Om helemaal eer aan de androgynous look te doen kan je de zijkant(en) van het haar nog korter (gemillimeterd)knippen.


STRAIGHT LONG HAIR
Lange lokken, zonder lagen en op één lengte geknipt is wat de trend Straight Long hair zo tof maakt. De trend komt vaak voor bij de haarlengte dat op de onderrug valt. Stijlen of een natuurlijke slag laat dit kapsel optimaal tot zijn recht komen! 

Ben je benieuwd naar ons groot assortiment aan haarproducten om zo zelf de mooiste looks te creëren? Neem dan een kijkje op onze webshop JohnBeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje