De webshop voor professionals en groothandels in de beautybranche

01 Mrt. 2023

Detox that hair! Soms heeft ons haar en onze hoofdhuid een sterke detox nodig.

Wist jij dat het heel goed is om je haar en hoofdhuid af een toe een detox te geven, lees hier waarom!

Soms heeft ons haar en onze hoofdhuid een sterke detox nodig. Als je ervan houdt om je haar regelmatig in model te brengen met verschillende stylingsproducten, kan dit zorgen voor ophoping. Daarnaast kunnen verschillende omgevingsfactoren ook zorgen voor ophoping. Conclusie, om je haar echt goed te reinigen eens in de zoveel tijd, is het slim om een detox shampoo te gebruiken. je haar en hoofdhuid worden goed gereinigd en daarnaast ook goed verzorgd. Ga wel voor een kwalitatief goede shampoo. Lees verder om erachter te komen welke wij aanraden.

Deel dit artikel:

Waarom is het goed om je haar te detoxen?

Je haar wordt dagelijks blootgesteld aan schadelijke stoffen uit je omgeving, maar ook in haarverzorgingsproducten kunnen stoffen zitten die schadelijk zijn voor je haar. Door je haar eens in de zoveel tijd een detox te geven, geef je je haar weer een boost. Detoxen betekent het ontgiften van je haar, wat een helende en reinigende werking heeft. Naast dat het je hoofdhuid zuivert, maakt het je haar ook vrij van gifstoffen zoals restjes chemicaliën uit haarverzorgingsproducten en schadelijke stoffen uit de omgeving.

Waarom is het nog meer goed om je haar te detoxen? Heb je toevallig last van snel en vaak vet haar? Herken je dit; je wast je haar, en na een paar uur heb je al het gevoel dat het vet begint te worden? Dan is een detox zeker iets voor jou. Het kan namelijk dat er nog ophoping in je haar zit van bijvoorbeeld stylingsproducten, die niet goed eruit gewassen worden met je normale shampoo. Dit kan ervoor zorgen dat het haar al snel na het wassen weer vet voelt of vettig eruit ziet. Een detoxshampoo zorgt ervoor dat deze ophoping uit het haar verwijderd wordt. Je zult merken dat je haar veel minder snel vet wordt.

Wat zijn goede detox shampoos?

Zou je wel eens een keer zo’n detox voor je haar willen proberen? Ga dan voor de juiste producten. Belangrijk is namelijk wel dat een detox shampoo ook echt het haar grondig reinigt, maar tegelijkertijd ook verzorgd. Wij zetten onze favorieten voor je op een rijtje.

  1. Kevin.Murphy Maxi.Wash

Kevin.Murphy heeft hier absoluut de perfecte shampoos voor. De Kevin.Murphy Maxi.Wash is een detox shampoo die talg, vuil en overtollige producten uit het haar verwijdert. De shampoo zorgt ervoor dat haar en de hoofdhuid volledig schoon is. Essentiele olien dringen diep door, fleuren het haar op en zuiveren een vatte en schilferende hoofdhuid. Het ‘’ontstresst’’ het haar en kalmeert het hoofdhuid. Alsof je weer met een schone lei begint.

Deze shampoo is ideaal om twee keer per week te gebruiken om je hoofdhuid weer helemaal te reinigen. Was je je haar niet zo vaak, of denk je dat het bij jouw haar niet nodig is om het 2 keer te gebruiken, kun je er ook voor kiezen om het bijvoorbeeld 2 keer in de maand te gebruiken. Hoe dan ook zul je verschil merken na het gebruik van deze shampoo. Een schone hoofdhuid betekent namelijk een gezonde hoofdhuid, waardoor de haaigroei, sterkte en natuurlijke glans wordt bevorderd.

  1. Kevin.Murphy Balancing.Wash

Een detox shampoo hoef je zoals ik vertelt heb niet vaak te gebruiken. Een keer per twee weken is in principe al voldoende.

Wil jij buiten je detox beurten je haar als nog goed schoonmaken en hoofdhuidproblemen aanpakken? Dan is de Balancing.Wash van Kevin.Murphy ideaal om te gebruiken. dit is een zacht reinigende shampoo die hoofdhuidproblemen verhelpt. Zo houd je jouw haar en hoofdhuid gezond tussen de detox beurten door.

De Kevin.Murphy Balancing.Wash is een frisse shampoo ideaal voor dagelijks gebruik. Balancing.Wash bestaat uit een frisse mix van plantaardige ingrediënten, zoals groene thee extracten, lavendel en ylang ylang. Deze ingrediënten zorgen voor herstel en groei en geven kracht en vitaliteit aan het haar. De shampoo balanceert een gevoelige hoofdhuid en pakt haarproblemen aan. Daarom is deze geschikt voor ieder haartype die het fijn vindt om dagelijks het haar te wassen.

shop de producten van kevin.murphy

Wil jij je haar gaan detoxen?

Wil jij na het lezen van deze blog je haar gaan detoxen! Snap ik! Je haar ziet er weer gezond en glanzend uit, en het wordt minder snel vet. Ik raad zeker aan om dit te gaan doen, al is het een keer per twee weken. Je zult zeker verschil merken. Je bestelt de producten gemakkelijk en snel bij JohnBeerens.com en jouw hair-detox kan morgen al beginnen.

Professional Tips & Trends

Bekijk alle Beauty Tips & Trends

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje