De webshop voor professionals en groothandels in de beautybranche

09 Mei. 2023

Festival hair is in the air!

We hebben er weer een hele winter lang op moeten wachten maar eindelijk is het dan zover, het festivalseizoen is van start gegaan! Hoog tijd om je kennis te laten maken met hét festivalkapsel van 2023.

 

Deel dit artikel:

Festival season is coming!

Het is altijd weer enorm genieten wanneer het zonnetje begint te schijnen, de eerste festivals gepland staan en je kunt gaan bedenken voor wat voor look je gaat. Uiteraard hoort daar ook een festival kapsel bij. En omdat niet iedereen zin heeft om daar heel veel tijd in te steken hebben wij alvast onderzoek voor je gedaan naar dé perfecte hairdo.  

Festival Trends  

Sebastian Professional bestaat al 50 jaar en is een van de topmerken binnen de professionele haarstyling. Het perfecte merk dus om inspo op te doen voor de meest creatieve en out there kapsels. Er zijn verschillende looks waarmee je kunt gaan shinen tijdens het festival seizoen. Voor nu focussen we ons op de in onze ogen beste look ever; de super schattige Barbie-look.

Deze look bestaat uit half los haar met een hoge staart met vlechten. En met onze tips ben jij de eerste die deze look perfect kan ownen! Als je daarmee geen indruk maakt dan weten we het ook niet meer.

Stappenplan

In 4 simpele stappen verander je jezelf in een true festival babe. We maken het je makkelijk door stap voor stap te vertellen hoe je deze briljante look creëert. You can do this!  

Stap 1

Zorg dat je wat beweging/krullen in je haar maakt voordat je begint. Welk type krul maakt niet uit, doe vooral welke je mooi vindt. Vergeet hierbij niet om een hittebeschermer te gebruiken. De Trilliant is een echt aanrader, het geeft bescherming, glans en heeft een heerlijk zomerse, zoete geur.

Stap 2

Verdeel het haar in een middenscheiding. Neem twee gelijke plukken aan elke kant en vlecht deze in een Dutch braid (omgekeerde vlecht). Maak naast de twee vlechten aan allebei de kanten nog een vlecht en zet vast met een elastiekje. Heb je iets meer grip nodig tijdens het vlechten? Maak dan gebruik van de Craft Clay, deze kleiachtige wax maakt het haar steviger en geeft optimale grip tijdens het vlechten.

Stap 3

Neem de uiteinden van beide vlechten en knoop ze samen tot een hoge staart. Het moeilijkste gedeelte heb je nu gehad!

Stap 4

Neem een plukje haar uit je paardenstaart en wikkel deze om je staart om het elastiekje weg te werken. Spray het haar in met de Sebastian Professional Re-Shaper haarspray om ervoor te zorgen dat je look perfect in model blijft. Gooi er wat glitter, linten of andere versieringen overheen en je bent ready to party! Have fun!

Haarstyling bestellen bij JohnBeerens.com

Kun jij ook niet wachten om deze look te proberen? Shop dan snel al je benodigdheden bij JohnBeerens.com

Professional Tips & Trends

Bekijk alle Beauty Tips & Trends

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje