De webshop voor professionals en groothandels in de beautybranche

 1. Ontdek de sulfaat- en parabeenvrije producten van Kevin Murphy

  Ontdek de sulfaat- en parabeenvrije producten van Kevin Murphy

  Wat is nou eigenlijk de reden om sulfaat- en parabeenvrije producten te gebruiken? Sulfaat- en parabeenvrije haarproducten zijn ontwikkeld als tegenreactie op haarverzorging met sulfaten en parabenen. Dit zijn sterke reinigers die vuil uit je haar verwijderen en de shampoo of conditioner laten schuimen. De haarverzorging van KEVIN.MYRPHY is sulfaat- en parabenenvrij. Maar wat zijn sulfaten en parabenen en waarom wil je kiezen voor sulfaat- en parabeenvrije shampoos en conditioners? We leggen het hieronder uit.

  Lees meer
 2. Nieuw! ProAddiction, een unieke multi proteïne behandeling die het haar sterker maakt!

  Nieuw! ProAddiction, een unieke multi proteïne behandeling die het haar sterker maakt!

  Wil jij jouw klant voorzien van prachtig, langdurig gezonder, sterker, handelbaarder haar? Dan is dit nieuwe merk ProAddiction zeker iets voor jou in de salon. ProAddiction is in Amerika al zeer groot en populair onder kappers en consumenten, maar in de BeNeLux nog niet. In deze blog vertellen wij je alles wat je moet weten over dit nieuwe merk, inclusief wanneer de trainingen zijn!

  Lees meer
 3. K18 Hair: Herstel je haren in 4 minuten!

  K18 Hair: Herstel je haren in 4 minuten!

  Grensverleggende wetenschappelijke doorbraken verwerken in unieke, hoogwaardige haircare producten. Voor alle haartypes en voor elke generatie! 

  Lees meer
 4. Waarom OASE Hair Vitamins de perfecte keuze is om te verkopen in jouw salon

  Waarom OASE Hair Vitamins de perfecte keuze is om te verkopen in jouw salon

  Ben je opzoek naar een haarvitamine voor in de salon? Of wil je simpelweg meer te weten komen over de OASE Hair Vitamins? Mis deze kans dan niet en lees verder.

  Lees meer

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje