16 Jun. 2021

K18 Hair: Herstel je haren in 4 minuten!

Grensverleggende wetenschappelijke doorbraken verwerken in unieke, hoogwaardige haircare producten. Voor alle haartypes en voor elke generatie! 

Deel dit artikel:

Biomimetic Hairscience 

Herstel je haar in 4 minuten! 

Heeft jouw klant last van beschadigd haar? Dan is K18 Hair de oplossing om het haar van jouw klanten weer te herstellen. K18 Haar hersteld het beschadigde haar of voorkomt beschadigingen van het haar bij blondering, kleuringen of schade door hittetools. K18 Hair is het eerste product dat biomimetica gebruikt om keratine ketens opnieuw te verbinden. Het resultaat is zacht, glad en sterk haar met veerkracht dat aanvoelt als nieuw. Daarnaast is K18 Hair mist een zeer geschikt product als voorbehandeling voor een chemische behandeling om beschadiging voor te zijn. 

Easy to use

Het is niet nodig om verwerkingstijd, ontwikkelaar of je salonservice te veranderen behalve het toevoegen van 4-8 extra minuten. K18 Hair is geschikt voor alle klanten aangezien elke klant schade ondervindt door chemische behandelingen, thermische styling, mechanische styling of door de omgeving. 

K18 Hair wordt gebruikt voor een chemische behandeling om het haar sterk genoeg te maken zodat het verf, blonderen, permanenten, relaxers, stlijtangen etc. kan weerstaan. Daarna ook om eventuele schade die ontstaan is te herstellen. Gebruik de mist voor 4 minuten en gebruik het masker gedurende 4 minuten onmiddelijk na het wassen met shampoo. 

Simpel, snel, effectief.  

Niet uitspelen, gewoon je behandeling uitvoeren zonder tijdverlies. 

Daarnaast heeft het een fantastisch verdienmodel in service en retail! 

Nieuwsgierig naar het verdienmodel? Mail dan naar [email protected] voor meer informatie.

** K18 Hair is alleen verkrijgbaar voor de Nederlandse markt. 

 

Professional Tips & Trends

Bekijk alle Beauty Tips & Trends

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje