De webshop voor professionals en groothandels in de beautybranche

25 Jan. 2022

Nieuw! ProAddiction, een unieke multi proteïne behandeling die het haar sterker maakt!

Wil jij jouw klant voorzien van prachtig, langdurig gezonder, sterker, handelbaarder haar? Dan is dit nieuwe merk ProAddiction zeker iets voor jou in de salon. ProAddiction is in Amerika al zeer groot en populair onder kappers en consumenten, maar in de BeNeLux nog niet. In deze blog vertellen wij je alles wat je moet weten over dit nieuwe merk, inclusief wanneer de trainingen zijn!

Deel dit artikel:

Een nieuwe behandeling voor in de salon: ProAddiction!

Wil jij jouw klant voorzien van prachtig, langdurig gezonder, sterker, handelbaarder haar? Dan is dit nieuwe merk ProAddiction zeker iets voor jou in de salon. ProAddiction bevat een innovatief multi proteine behandelingssysteem. ProAddiction is in Amerika al zeer groot en populair onder kappers en consumenten, maar in de BeNeLux nog niet. In Amerika zijn er in slechts 6 maanden 700 salons die ProAddiction aanbieden aan hun klanten, maar in de BeNeLux zijn er nog geen salons die met ProAddiction werken. Een unieke kans voor jouw salon dus! Lees verder om er achter te komen wat dit nieuwe merk doet, welke producten het bevat, en wanneer de trainingen zijn.

Wat is ProAddiction?

Het verhaal van ProAddiction begon met een toevallige ontmoeting tussen twee mensen, een chemicus en een haarprofessional. De chemicus was de markt aan het verkennen voor zijn nieuwe product voor het rechttrekken van haar, en de haarprofessional was op zoek naar een gezond, -niet-toxisch product om klanten in zijn salon aan te bieden. Samen begonnen zij een nieuwe onderneming, ProAddiction, die de haarindustrie naar een nieuw level tilt. 

Alle haarprofessionals over de gehele wereld delen een gezamenlijk doel, en dat is de klant de haarlooks kunnen bieden die zij graag willen. Al willen zij mooie krullen, steil haar of iets daar tussen in, vaak het liefst in een behandeling die geen schadelijke chemicaliën gebruikt en minimaal onderhoud en nazorg vereist. Maar wel een behandeling die het haar pluisvrij en gladder maakt. Soms zijn het best wel wat eisen die niet altijd makkelijk te vervullen zijn.

Ze kwamen met een innovatief multi proteine behandelingssysteem dat 100% formaldehydevrij is en kan worden gebruikt om het haar handelbaarder te maken, met behoud van de haarstructuur. Ook kan ervoor worden gekozen het haar steil te maken. De Multi Protein kan de pluis volledig elimineren, de textuur van het haar verzachten en kan wanneer gewenst het haar steil maken, terwijl het tegelijkertijd gezonder wordt. Het heeft een unieke formule die kappers de beste mogelijkheid geeft om het haar gezonder en soepeler te maken. 

ProAddiction is extreem duurzaam en je hebt de volledige controle over de textuur van het haar van je klant. Je kunt dus geheel naar de behoefte van de klant het haar behandelen. 

Het herstelt actief proteïne in het haar, herstelt eventuele schade om het haar sterker te maken en, aangezien het haar in zijn natuurlijke, onbehandelde staat uitgroeit, kan de behandeling veilig worden herhaald. Ook het haareiwit wordt door ProAddiction volledig opnieuw opgebouwt. Het product wordt voor het stylen van het haar uit gewassen, daardoor laat de behandeling geen residu achter en is er geen nazorg of verandering van levensstijl nodig om de behandeling te behouden. Klanten kunnen hun haar na het gebruiken van ProAddiction blijven stylen zoals zij het willen, en zelfs gewoon zwemmen in de zee of in het zwembad zonder afbreuk te doen aan het ProAddiction-effect.

Nadat tienduizenden tevreden klanten het ProAddiction-haarsysteem hebben geprobeerd, heeft het team een reeks aanvullende producten ontwikkeld. Het assortiment bestaat uit Clarifying Shampoo, Hydrating Shampoo, Hydrating Conditioner en een luxe Hydrating Mask. Deze producten zijn perfect om te gebruiken in de salon, maar tevens ook door de klant thuis! Zij zullen absoluut verslaafd raken aan deze producten.

Het assortiment van ProAddiction

ProAddiction heeft zoals hierboven beschreven meerdere producten, wij zullen even per product uitleggen wat het is. Tijdens de trainingen wordt er precies uitgelegd hoe de producten werken. Kun je niet bij de training aanwezig zijn en ben je toch benieuwd naar de multi protein behandeling van ProAddiction? Neem dan contact op met ons Pro John Beerens team, via e-mail: [email protected] of telefonisch: +31 6 15 15 82 76

Multi Protein Smoothing System

De belangrijkste kenmerken van het Multi Protein Smoothing System

 • Het is een multifunctioneel product. Het haar kan recht worden gemaakt, krullen kunnen gedefinieerd worden of het haar kan ontpluist worden. Het kan geheel worden afgestemd op de behoefte van de klant.
 • Het product is 100% veilig voor het haar. 
 • Het is volledig vrij van natriumchloride, parabenen, gluten en sulfaten. Daarnaast is het 100% veganistisch dus niet op dieren getest.
 • Geen nazorg nodig.

Clarifying Shampoo – voor een diepe reiniging

Deze shampoo is zacht en veilig voor gebruik op gekleurd haar. Dit product is ontworpen om het haar grondig te reinigen en te ontgiften. Het haar wordt gezuiverd waardoor het klaar is voor een ProAddiction-behandeling.

Hydrating Shampoo – rehydratatie van wortel tot punt

De speciale hydraterende formule van ProAddiction Hydrating Shampoo zal de natuurlijke pH-waarde van je haar behouden, terwijl het zachtjes wordt gereinigd, gehydrateerd en gevoed. Dit product is speciaal gemaakt voor gebruik na een ProAddiction-behandeling en kan ook worden gebruikt als onderdeel van de haarverzorgingsroutine.

Hydrating Conditioner 

Deze conditioner heeft een diep doordringende formule die het haar voedt en versterkt van wortel tot punt, waardoor broosheid en pluizen wordt voorkomen. 

Hydrating Mask

Het ProAddiction Hydrating Mask is rijk en toch licht en bevat boordevol natuurlijke, helende ingrediënten. Het herstelt beschadigd haar, verbetert de textuur en maakt het zacht, glanzend en handelbaar. 

ProAddiction bij Pro John Beerens

Ben je geïnteresseerd in de producten van ProAddiction en wil je meer te weten komen over de behandelingen? Speciaal daarom organiseren wij Look & Learn en Hands On trainingen waarbij Yari Peretz, een kapper uit New York, precies gaat demonstreren hoe de ProAddiction behandeling werkt. Je krijgt hier als een van de eerste salons in de Benelux de ultieme tips & tricks om direct aan de slag te gaan met deze onderscheidende behandeling in jouw salon.

Trainingen

Zondag 23 januari 2022

 • L&L Ochtend – ontvangst 09:30 | aanvang 10:00 | einde 12:30
 • HO Middag – ontvangst 13:00 | aanvang 13:30 | einde 17:00
 • L&L Avond – ontvangst 18:30 | aanvang 19:00 | einde 21:30

Maandag 24 januari 2022

 • L&L Ochtend – ontvangst 09:30 | aanvang 10:00 | einde 12:30
 • HO Middag – ontvangst 13:00 | aanvang 13:30 | einde 17:00
 • L&L Avond – ontvangst 18:30 | aanvang 19:00 | einde 21:30

Maandag 25 januari 2022

 • L&L Ochtend – ontvangst 09:30 | aanvang 10:00 | einde 12:30
 • HO Middag – ontvangst 13:00 | aanvang 13:30 | einde 17:00

De kosten voor de deelname aan de training zijn gratis. Om ervoor te zorgen dat je zelf ook kennis kunt maken met de producten van ProAddiction krijg je naderhand een gratis try-out kit mee naar huis.

Kun je niet naar de trainingen komen maar ben je wel geïnteresseerd in de producten en behandelingen van ProAddiction? Stuur dan een mail naar [email protected] voor meer informatie over ProAddiction.

 

Professional Tips & Trends

Bekijk alle Beauty Tips & Trends

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje