De webshop voor professionals en groothandels in de beautybranche

08 Apr. 2022

Ontdek de sulfaat- en parabeenvrije producten van Kevin Murphy

Wat is nou eigenlijk de reden om sulfaat- en parabeenvrije producten te gebruiken? Sulfaat- en parabeenvrije haarproducten zijn ontwikkeld als tegenreactie op haarverzorging met sulfaten en parabenen. Dit zijn sterke reinigers die vuil uit je haar verwijderen en de shampoo of conditioner laten schuimen. De haarverzorging van KEVIN.MYRPHY is sulfaat- en parabenenvrij. Maar wat zijn sulfaten en parabenen en waarom wil je kiezen voor sulfaat- en parabeenvrije shampoos en conditioners? We leggen het hieronder uit.

Deel dit artikel:

Ontdek de sulfaat- en parabeenvrije producten van Kevin Murphy 

Sulfaat- en parabeenvrije haarproducten zijn ontwikkeld als tegenreactie op haarverzorging met sulfaten en parabenen. Dit zijn sterke reinigers die vuil uit je haar verwijderen en de shampoo of conditioner laten schuimen. De haarverzorging van KEVIN.MYRPHY is sulfaat- en parabenenvrij. Maar wat zijn sulfaten en parabenen en waarom wil je kiezen voor sulfaat- en parabeenvrije shampoos en conditioners? We leggen het hieronder uit.

Wat zijn sulfaten en parabenen?

Sulfaten en parabenen zijn kortgezegd schuimende reinigers, die vuil, overtollige oliën en talg uit je haar halen. Vaak is het zo dat de meeste sulfaten iets te grondig reinigen en daarmee ook de natuurlijke oliën en vetten van de hoofdhuid verwijderen. Dit kan er juist voor zorgen dat je haar er dof of futloos uitziet. Heb je snel last van een gevoelige hoofdhuid? Dan kunnen sulfaten hoofdhuid problemen veroorzaken.

Parabenen worden geregeld gebruikt als conserveermiddel en zorgen ervoor dat producten langer houdbaar blijven. Het is nog niet klinisch bewezen of parabenen nu wel of niet schadelijk zijn. Omdat KEVIN.MURPHY het milieu en natuurlijke ingrediënten hoog in het vaandel heeft staan, maakt het merk geen gebruik van sulfaten en parabenen. De shampoos, conditioners, treatments en styling producten zijn daarom sulfaat- en parabeenvrij.

Waarom sulfaat- en parabenenvrije haarverzorging?

Je vindt in veel shampoos, conditioners en styling producten sulfaten en parabenen, omdat dit intensieve reinigers zijn. Deze stoffen kunnen je huid uitdrogen en zorgen voor een allergische reactie. Sulfaat- en parabeenvrije haarverzorging is milder voor je haar en hoofdhuid. De haarverzorging van KEVIN.MURPHY maakt de kans op een geïrriteerde hoofdhuid kleiner. Hoewel sulfaat- en parabeenvrije haarverzorging minder schuimen, verzwaren ze je haar niet.

Sulfaat- en parabeenvrije haarverzorging van KEVIN.MURPHY

De haarverzorging van KEVIN.MURPHY bevat geen sulfaten en parabenen en is voor alle haartypen en voor vrouwen en mannen. Zo is de haarverzorging van KEVIN.MURPHY ideaal voor gekleurd haar, maar ook dun, droog en beschadigd haar. Ook met pluizend of futloos haar kun je met KEVIN.MURPHY-producten uit de voeten. Daarnaast zijn alle producten voorzien van duurzame verpakkingen. Deze verpakkingen zijn rechthoekig, zodat de inhoud zo goed mogelijk wordt benut en er minder materiaal wordt gebruikt!

De ingrediënten in de haarproducten worden zorgvuldig gekozen en er wordt werkt met bedrijven die gebruik maken van microteelt en ecologische oogsttechnieken. Je vindt in de haarproducten diverse vitamines, oliën, antioxidanten en plantenextracten. Alle haarverzorging is dus vrij van sulfaten en parabenen.

De KEVIN.MURPHY-regimes op een rij:

De haarproducten van KEVIN.MURPHY zijn met de beste ingrediënten uit de natuur en de nieuwste skincare technologie. Wat je haar ook nodig heeft: KEVIN.MURPHY heeft sulfaat- en parabeenvrije shampoos, conditioners, treatments en styling producten voor alle haartypen. De producten zijn performance based, eco-friendly, cruelty-free en bevatten geen sulfaten en parabenen! Ontdek hieronder de verschillende regimes:

shop de haarverzorging van KEVIN.MURPHY

Aan de slag met sulfaat- en parabeenvrije haarverzorging van KEVIN.MURPHY

Wil je aan de slag gaan met KEVIN.MURPHY-producten? Tip: gebruik de allereerste keer de detox shampoo MAXI.WASH van KEVIN.MURPHY voordat je begint met het gebruiken van de verschillende producten. Deze detox shampoo reinigt je haar en hoofdhuid, verwijdert talg en vuil en spoelt alle aanwezige sulfaten en parabenen uit je haar. Hiermee leg je de perfecte basis! Ontdek KEVIN.MURPHY op JohnBeerens.com! Bij ons kun je de producten gemakkelijk online bestellen! Jouw haarverzorging is dan in no time in huis.

Professional Tips & Trends

Bekijk alle Beauty Tips & Trends

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje