De webshop voor professionals en groothandels in de beautybranche

  • Happy scalp, happy you

    Happy scalp, happy you

    Een gezonde hoofdhuid is de key tot schitterend haar. In dit blog vertel ik je essentiële tips en productaanbevelingen om jouw hoofdhuid gezond en gelukkig te houden, van stressverlichting tot de juiste haarverzorging. Lees dit blog voor het geheim van stralend haar en een tevreden hoofdhuid.

    Lees meer
  1. Ontdek de beste hydraterende maskers en conditioners

    Ontdek de beste hydraterende maskers en conditioners

    Wil jij van je droge en beschadigde haar af? Dat kan! gelukkig zijn er meerdere oplossingen om je haar weer tot leven te brengen. Het gebruik van hydraterende haarmaskers en conditioner kan een wereld van verschil maken voor de gezondheid en glans van je haar. In dit blog vertel ik je handige tips en producten voor diepe hydratatie.

    Lees meer
  2. 10 tips voor haarbescherming in de herfst

    10 Tips voor haarbescherming in de herfst

    Kleurrijke bladeren en een gezellige sfeer. De herfst komt eraan, maar het kan ook een uitdaging zijn voor je haar. De veranderende weersomstandigheden, zoals koudere temperaturen en vochtigheid beschadigen je haar en maken het dof. Met deze 10 tips help ik jou om dit te voorkomen, zodat je haar deze herfst straalt.

    Lees meer
  3. Maak je huis klaar voor de herfst met de heerlijke producten van Janzen

    Maak je huis klaar voor de herfst met de heerlijke producten van Janzen

    Het is herfst, de dagen worden korter, alle reden om het in huis weer lekker gezellig aan te kleden. Gezellige avondjes op de bank, kaarsjes aan en je favoriete film of serie op tv. Maak je huis klaar voor de herfst met de heerlijke producten van JANZEN. In deze blog vertellen we hoe je het thuis extra gezellig maakt.  

    Lees meer
  4. Festival hair is in the air!

    Festival hair is in the air!

    We hebben er weer een hele winter lang op moeten wachten maar eindelijk is het dan zover, het festivalseizoen is van start gegaan! Hoog tijd om je kennis te laten maken met hét festivalkapsel van 2023.

     

    Lees meer
  5. time to relax met de producten van johnbeerens.com

    Time to relax? Dat doe je met deze beauty essentials!

    Time to relax, dat doe je met de heerlijke producten van JohnBeerens.com, lees verder om erachter te komen met welke producten jij ultiem kunt gaan relaxen. Bij JohnBeerens.com hebben we alles in huis om jou een heerlijke relax momentje te bezorgen. Stress en vermoeidheid herkennen we allemaal denk ik wel, en daarom is het goed om af en toe een momentje voor ons zelf te pakken. Wij zetten een aantal producten op een rijtje die erbij helpen om even helemaal te kunnen ontsnappen van de dagelijkse stress, om even lekker tot je zelf te komen. Lees snel verder om erachter te komen welke producten dit zijn!

    Lees meer
  6. Ontdek de nieuwste SteamPod 4, de eerste alles-in-één professionele stoomstijler van L'Oréal Professionnel.

    Ontdek de nieuwste SteamPod 4, de eerste alles-in-één professionele stoomstijler van L'Oréal Professionnel.

    Een krultang voor krullen, een stijltang voor stijlhaar, hoe makkelijk zou het zijn als je gewoon een alles-in-een tool hebt? Je herkent het vast wel, dat je zo door de jaren heen ineens allemaal verschillende tools hebt waarmee je je haar in model kunt brengen. Daarnaast ben je vast ook wel op de hoogte van het feit dat de ‘’normale’’ hittetools schadelijk zijn voor je haar, omdat je met hoge temperaturen je haar wilt stijlen of krullen. De L’Oréal Professionnel Steampod 4 is de oplossing voor al je problemen! Oke.. niet AL je problemen, maar wel al je haarproblemen. ;) Lees verder om erachter te komen waarom de Steampod 4.0 jouw nieuwe musthave is!

    Lees meer
  7. Hoofdhuidproblemen? Zo kom je er van af!

    Hoofdhuidproblemen? Zo kom je er van af!

    Als je last hebt van hoofdhuid problemen, dan kom je er het liefst zo snel mogelijk vanaf, maar hoe kom je er vanaf? Hoe kom je af van hoofdhuidproblemen: droge hoofdhuid, jeuk, een gevoelige, geïrriteerde, of schilferige hoofdhuid? Bijna iedereen ervaart, vroeg of laat, problemen met haar of zijn hoofdhuid. Als deze problemen niet juist behandeld worden, kan het langer aanhouden en steeds vervelender worden. Je kunt hierbij denken aan aanhoudend een gevoelige hoofdhuid, chronische jeuk, droogte of roos. In deze blog geven wij advies en oplossingen die je nodig hebt om de balans van je hoofdhuid te herstellen, wat zorgt voor glanzend, volumineus haar.

    Lees meer
  8. Nieuw: YOS! Waarom zijn vitamines zo belangrijk en welke kies je?

    Nieuw: YOS! Waarom zijn vitamines zo belangrijk en welke kies je?

    De wereld van supplementen kan nogal overweldigend zijn, waardoor je door de bomen het bos niet meer kunt zien, YOS maakt het makkelijk om erachter te komen welke supplementen bij jouw passen. Ze maken het ook wel heel aantrekkelijk, want wie wil die roze YOS bottle nou niet, ideaal om nooit meer je vitamines te vergeten. In deze blog lees je alles over vitamines en kom jij erachter welke het beste bij jou passen. We lanceren dit nieuwe product natuurlijk wel in stijl! Je ontvangt namelijk bij aankoop van een YOS product gratis de YOS Bottle!

    Lees meer
  9. 5 haarstyling en verzorging tips: zo ga jij perfect de deur uit!

    5 haarstyling en verzorging tips: zo ga jij perfect de deur uit!

    Haarstylingstips, social media staat er vol mee, maar wat is de gouden tip? Olie, haarspray, wel föhnen of niet föhnen … tja je ziet soms door de bomen het (jouw hèhè) bos niet meer! Geen zorgen, met deze 5 tips ga jij met dé perfecte look de deur uit!

    Lees meer
Pagina

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje