De webshop voor professionals en groothandels in de beautybranche

CHI Bleach & Shine Lightener

Belangrijkste kenmerken

  • Krachtige ontkleuring tot 9 kleurhoogten
  • Hennep versterkt en verzorgt het haar
  • Aloë Vera hydrateerd, kalmeerd en beschermt
  • Speciaal ontwikkeld om samen met de Bond & Seal te gebruiken

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Een krachtige ontkleuring met beschermende en hydraterende eigenschappen.

CHI Bleach & Shine Lightener is een krachtige ontkleuring die tot 9 kleurhoogten kan oplichten. De toevoeging van hennep en aloë vera beschermt tegen het afbreken van het haar tijdens het proces. Hennep bevat veel vetzuren, proteïne, vitamine en andere voedingstoffen om het haar te versterken en te verzorgen. Aloë Vera werkt hydraterend, conditioneert en heeft een kalmerende en beschermende werking op de huid en het haar. 

Speciaal ontwikkeld om als een compleet systeem te gebruiken met de Bond & Seal. Hierdoor is het mogelijk om het haar te ontkleuren zonder het onnodig te beschadigen en tegelijkertijd de hoofdhuid te beschermen.Het bevat natuurlijke ingrediënten om de zwavelbruggen in het haar te versterken en te beschermen voor, tijdens en na de kleurbehandeling. Zeer geschikt voor extreme ontkleuringen en kleur corrigerende processen. Het maximale doel van de kleur kan worden bereikt, het haar en de hoofdhuid blijft beschermd en in betere conditie dan voor het proces.

Gebruik:

Spray Bond & Seal over het haar en de hoofdhuid voorafgaand aan een kleurbehandeling of ontkleuring om de hoofdhuid te beschermen, de zout, water en zwavelbruggen te versterken, de pH waarde en de porositeit van het haar te egaliseren.Bij een kleuring: Spray CHI Bond & Seal voorafgaand over het haar en nadat de kleur is uitgespoeld om de zwavelbruggen te beschermen en de porositeit te egaliseren. De aloë vera hydrateert en heeft een kalmerende werking op de hoofdhuid. Mix de gewenste hoeveelheid CHI Bleach & Shine Lightener met CHI Color Generator. Meng voor de juiste consistentie 1:1 ½ tot 1:2 ½ . Gebruik voor een Full Head applicatie of een uitgroei behandeling 10 of 20 volume. Blijf altijd 1/8 deel van de hoofdhuid af. Voor iedere andere techniek kan 10,20,30 of 40 volume worden gebruikt. Vermijd ieder contact met de huid. Gedurende de behandeling kan CHI Bond & Seal worden gesprayd over bepaalde gedeeltes van het haar om het proces te vertragen. Dit kan gedaan worden bij kleurcorrecties of ontkleuringen waarbij bepaalde gedeeltes sneller ontkleuren dan andere. Dit geeft maximale controle over de behandeling en zorgt voor meer egale eindresultaten. Pak het haar niet te strak in. Maak tijdens het proces ruimte tussen het haar voor luchtcirculatie en een gelijkmatig proces. Controleer de kleur regelmatig, iedere 3-5 minuten totdat het gewenste resultaat bereikt is. De inwerktijd is afhankelijk van het aantal op te lichten levels en de kwaliteit van het haar. De maximale inwerktijd is 50 minuten. Nooit langer dan 15 minuten onder een warmtebron inlaten werken. De inwerktijd bij gebruik van een warmtebron is afhankelijk van de conditie en de textuur van het haar. Spoel het haar met lauw water uit en was het haar met shampoo om alle chemische resten te verwijderen. Maak het haar handdoek droog en spray CHI Bond & Seal van de aanzet over de lengtes tot en met de punten om de pH waarde in evenwicht te brengen en de haarschubben te sluiten.

Resultaat:

Het maximale doel van de kleur kan worden bereikt, het haar en de hoofdhuid blijft beschermd en in betere conditie dan voor het proces.

Bestel de CHI Bleach & Shine Lighener vandaag nog bij Johnbeerens.com en geniet snel thuis van dit fijne product!

Productspecificaties

Meer informatie
Merken CHI

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje