CHI Chromashine Conditioning Intense Demi-Permanent Bold Haarverf

Diverse Kleuren

Belangrijkste kenmerken

  • Verkrijgbaar in acht kleuren
  • Vrij van waterstofperoxide, PPD en ammoniak
  • Handig driestappensysteem
  • Bevat Ionic Far Infrared-technologie

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 633911688281
Merken CHI

Onafhankelijke reviews

Veelgestelde vragen

Beste,Ik heb een blauw groene haarkleur van matrix mermaid teal.Ik gebruik de shampoo Tressa watercolor teal kleur die mijn haar mooi houdt.Kan ik de TRUE TEAL conditioner gebruiken voor mijn kleur mooi te houden?
Stel je vraag over dit product

Omschrijving

CHI Chromashine Conditioning Intense Demi-Permanent Bold Color is een verfsysteem voor professionals dat erg veelzijdig in gebruik is. De haren kunnen worden voorzien van een prachtige, natuurlijke tint of een felle, intensieve kleur. Het eindresultaat zal worden afgemaakt met een mooi, glanzend resultaat. De CHI Chromashine is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren, die variëren van natuurlijk tot fel. De verschillende kleuren zijn Pale Yellow, Real Orange, Pure Pink, Hot Fuchsia, CHI Red, Vibrant Violet, True Teal en Rich Blue. CHI Chromashine Conditioning Intense Demi-Permanent Bold Color maakt geen gebruik van waterstofperoxide en is vrij van ammoniak en PPD (parafenyleendiamine). Dit zorgt voor een fijnere geur tijdens het verven. De verf bevat het meest revolutionaire complex van nieuwe pigmenten, wat zorgt voor voorspelbare en intensieve kleuringen. De verf van CHI maakt gebruik van een handig driestappensysteem, wat ervoor zorgt dat de haren van de klant prachtig geverfd zullen worden. Eerst wordt de natuur- of startkleur bepaald van het haar. Hierna wordt de gewenste kleur voor de klant bepaald. De kleur kan daarna worden aangebracht met de gewenste kleur- en opbrengtechniek. CHI Chromashine Conditioning Intense Demi-Permanent Bold Color is een verf op oliebasis en bevat Ionic Far Infrared-technologie, wat ervoor zorgt dat de kleur dieper in het haar zal dringen.

  • Verkrijgbaar in acht kleuren
  • Vrij van waterstofperoxide, PPD en ammoniak
  • Handig driestappensysteem
  • Bevat Ionic Far Infrared-technologie


Gebruik:

Bepaal eerst de startkleur, ofwel de natuurlijke haarkleur, van de klant. Wanneer deze is vastgesteld, kan het haar gekleurd worden. Was eerst het haar met een goed reinigende shampoo. De shampoo zal de haren goed moeten reinigen op het gebied van viezigheid en productresten. Het is van belang om de CHI Chromashine Conditioning Intense Demi-Permanent Bold Color niet direct op de hoofdhuid aan te brengen. Breng de verf aan op droog haar. Spoel hierna het haar goed uit door gebruik te maken van een shampoo. Kies hierna eventueel voor een masker om het haar mooi te verzorgen.

Resultaat:

De haren zullen door CHI Chromashine Conditioning Intense Demi-Permanent Bold Color prachtig gekleurd worden in een ongekend mooie kleur. Het haar zal tevens worden voorzien van een prachtige glans. De haren worden beter verzorgd dan met een normale haarverf, doordat de CHI Chromashine vrij is van ammoniak, PPD en waterstofperoxide.

100% originele producten

Farouk Systems USA waarschuwt voor namaak producten van het merk CHI die in omloop zijn over de gehele wereld. Johnbeerens.com is een officieel verkooppunt van Farouk Systems binnen Nederland. Wij kunnen daarom garanderen dat al onze CHI producten 100% origineel zijn en afkomstig van de officiële Farouk Systems distributeur.

Video

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje