CHI Color Lock Treatment

Uitverkocht en nooit meer leverbaar.
Bekijk alternatieven.

Belangrijkste kenmerken

  • Voedt en beschermt 
  • Glanzend, zachter haar
  • Afsluiter van een chemische behandeling
  • Vrij van parabenen

Productspecificaties

Meer informatie
Haartype Beschadigd haar, Droog haar, Gekleurd haar, Verzwakt en breekbaar haar
EAN code 633911620489
Merken CHI
Vrij van Parabenen

Onafhankelijke reviews

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

CHI Color Lock Treatment is een herstellend masker. De crème herstelt het haar van binnenuit en bevat vochtregulerende moleculen. Deze moleculen dringen diep tot het haat door en brengen het natuurlijke vochtgehalte in balans. CHI Color Lock Treatment neutraliseert chemicaliën die zijn achter gebleven in het haar na een chemische behandeling. De treatment verbeterd daarnaast de elasticiteit en versterkt het haar. CHI Color Lock masker sluit de haarschubben en maakt deze glad, waardoor het haar een mooie glans krijgt. CHI Color Lock Treatment houdt daarnaast de kleur van het haar langer vast. De treatment is geschikt voor gekleurd, droog en beschadigd haar.

  • Voedt en beschermt het haar
  • Maakt het haar glanzender, zachter en gezonder
  • Ideaal ter afsluiting van een chemische behandeling
  • Vrij van parabenen


Gebruik:

Breng een kleine hoeveelheid CHI Color Lock Treatment aan op gewassen haar. Masseer de treatment zachtjes in en laat deze enkele minuten intrekken. Uitspoelen met warm water.

Resultaat:


CHI Color Lock Treatment zorgt voor gevoed, verzorgd haar. Het haar krijgt een oppepper en voelt direct gezonder aan. CHI Color Lock Treatment houdt daarnaast de kleur van het haar langer vast.

Tip:

Gebruik voor optimaal resultaat ook de andere producten uit de CHI Infra lijn.

100% originele producten

Farouk Systems USA waarschuwt voor namaak producten van het merk CHI die in omloop zijn over de gehele wereld. Johnbeerens.com is een officieel verkooppunt van Farouk Systems binnen Nederland. Wij kunnen daarom garanderen dat al onze CHI producten 100% origineel zijn en afkomstig van de officiële Farouk Systems distributeur.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje