CHI Stijltang G2 Limited Edition Tahitian Garden Hairstyling Iron Inclusief Gratis Silk Infusion 59ml

Uitverkocht en nooit meer leverbaar.
Bekijk alternatieven.

Belangrijkste kenmerken

 • Keramische platen
 • Tot 220 graden
 • Lichtgewicht
 • Voor ieder haartype 
 • 27 warmtestanden
 • Dual voltage
 • 3 verschillende temperatuurstanden
 • Limited Edition

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 633911751886
Merken CHI
Soort plaat Keramisch & Titanium
Temperatuur tot 220 graden
Instelbare temperatuur Ja
Aantal warmtestanden 27
Schakelt automatisch uit Nee
Digitaal Ja
Snoerlengte 3 meter
Draadloos Nee
Productkleur Meerkleurig
Dual Voltage Ja
Opwarmtijd 40 seconden
Beweegbare platen Nee

Product reviews by Trusted Shops

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Een hoogwaardige stijltang met 3 ingestelde temperaturen waardoor de stijltang veilig om te gebruiken op alle haartypes en het haar veilig en snel stijlt.

De CHI Stijltang G2 Limited Edition Tahitian Garden Hairstyling Iron heeft de nieuwste technologie. Met de ingebouwde display kunt u zien hoeveel graden de stijltang is. De display wordt blauw wanneer die 180 graden is, groen wanneer de stijltang 200 graden is en rood wanneer het de 220 graden heeft bereikt. Door de keramische platen worden je haren niet beschadigd en blijven de haren nog even gezond als dat ze waren. Ook zijn de platen voorzien van titanium. Je haren worden er enorm glad van en je krijgt juist geen droge puntjes. Zo kun je ook voor elk haartype je eigen temperatuur instellen. 180 graden: Dun haar. 200 graden: normaal haar. 220 graden: dik haar. De stijltang is vanaf 80 graden ook in stapjes van 5 graden naar persoonlijke wens in te stellen. 

Keramische & Titanium platen:

Nieuw aan deze stijltang is het feit dat de platen niet alleen keramisch zijn, maar ook zijn verrijkt met titanium. Zo kan je genieten van het beste van twee werelden. De combinatie van deze materialen zorgt ervoor dat het haar niet alleen wordt beschermd tegen de hitte, maar ook prachtig glad en glanzend zal zijn. Ook wordt het vocht in het haar behouden, zodat het haar niet zal uitdrogen. Daarnaast gaan deze kwalitatief hoogwaardige platen erg lang mee. De Ceramic & Titanium platen warmen snel en gelijkmatig op. Dit zorgt voor een nog beter resultaat en dat u ook nog langer kunt genieten van dit geweldige resultaat. De CHI G2 Limited Edition Tahitian Garden Hairstyling Iron houdt zelfs de meest eigenwijze, dikke en stugge haren onder controle!

Dual voltage:

De CHI Stijltang G2 Limited Edition Tahitian Garden Hairstyling Iron stijltang is uitgerust met dual voltage. Hierdoor is het gemakkelijk en veilig om de stijltang overal mee naartoe te nemen en het veilig is om hem in ieder land te gebruiken. 

De belangrijkste kenmerken:

 • Nieuwe technologie
 • Ingebouwde display
 • Keramische en titanium platen
 • Instelbaar van 80 tot 220 graden
 • Zorgt voor gezond glanzend haar
 • Geen droge punten
 • Lichtgewicht: slechts 147 gram (excl. snoer)
 • Lengte stijltang: 25 cm
 • Afmetingen platen: 9,5 cm x 2,5 cm
 • Lengte snoer 3 m 

Gebruik:

Bij het aanzetten van de CHI Stijltang G2 Limited Edition Tahitian Garden Hairstyling Iron stijltang zal de temperatur oplopen tot 180 graden, hierna is de temperatuur in te stellen doormiddel van de + en - knop te gebruiken. De temperatuur zal verlagen of verhogen met stapjes van 5 graden.

Voor het gebruik van de 3 vaste temperatuurinstellingen zal de menuknop gebruikt moeten worden.

180 graden - blauw display - dun haar
200 graden - groen display - normaal & golvend haar
220 graden - rood display - dik & grof haar

Voordat het haar wordt gestijld door de CHI Stijltang G2 Limited Edition Tahitian Garden Hairstyling Iron Stijltang is het belangrijk om een silk of spray met hittebescherming te gebruiken om beschadiging van het haar te voorkomen.   

Resultaat:

De CHI Stijltang G2 Limited Edition Tahitian Garden Hairstyling Iron geeft jou de perfecte haren zonder dat je haar wordt beschadigd.

Tip! 

Berg de CHI G2 Limited Edition Tahitian Garden Hairstyling Iron Stijltang op in het Hot Iron Holster. Het Hot Iron Holster is een hittebestendige, siliconen hittebestendige, siliconen holster waar de stijltang veilig in opgeborgen kan worden.

Garantie:

CHI stijltangen hebben 2 jaar Europese garantie op het elektronische gedeelte (zolang de CHI tools geproduceerd en geleverd worden door onze fabrikant kunnen wij gebruik maken van deze regeling).

100% originele producten:

Farouk Systems USA waarschuwt voor namaak producten van het merk CHI die in omloop zijn over de gehele wereld. Johnbeerens.com is een officieel verkooppunt van Farouk Systems binnen Nederland. Wij kunnen daarom garanderen dat al onze CHI producten 100% origineel zijn en afkomstig van de officiële Farouk Systems distributeur.

Bestel CHI Stijltang G2 Limited Edition Tahitian Garden Hairstyling Iron Inclusief Gratis Silk Infusion 59ml bij JohnBeerens.com en ontvang dit topproduct snel in huis!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje