Color Wow Root Cover Up

Belangrijkste kenmerken

 • Uitgroei verdwijnt direct
 • Blijft zitten tot volgende wasbeurt
 • Kan high- en lowlights creëeren
 • Verkrijgbaar in 8 kleuren
 • Voller haar

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 5060150185441
Merken Color Wow
Vrij van Parabenen, Sulfaten en Siliconen
Inhoud 2,1 gr

Reviews

Veelgestelde vragen

Mag ik eerst een test aanschaffen? want ik weet niet welke kleur beter past bij mijn haar: blond of donker blond..ik heb namelijk highligtsvriendelijke groet,Lara
Kan ik best kiezen voor de donkerste optie of juist voor een lichtere optie als ik grijze haren wil verdoezelen.
Color Wow, is dit een minerale poeder en siliconenvrij ppd en sls vrij?
Als je de poeder hebt gebruikt maar je gaat je uitgroei verven, pakt de verf dan wel de grijze haren of hoe moet dat dan? Je ziet natuurlijk ook niet meer goed de uitgroei.
Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Color Wow Root Cover Up is een tijdelijke haarkleuring in poedervorm waarmee je je uitgroei binnen no- time bijwerkt. De mineraalpoeder werkt als make-up op de aanzet van het haar en mengt zich direct met de eigen haarkleur, de poeder is gemakkelijk aan te brengen op droog haar. Je uitgroei en/of grijze haren verdwijnen direct. Ook kan de Root Cover Up  gebruikt worden om high- of lowlights te creëren. De Root Cover Up is dus ideaal om te gebruiken tussen kappersbezoeken door wanneer je uitgroei zichtbaar begint te worden of je highlights een opfrisser kunnen gebruiken. Je kunt gerust zwemmen, zweten en slapen want de poeder gaat pas uit het haar als je het met shampoo wast. De Color Wow Root Cover Up haarkleuring is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren zodat er voor iedere haarkleur een passende Cover Up is. Color Wow is vrij van sulfaten, parabenen en siliconen. Ook is het merk 100% vegan en dierproefvrij. Het bevat geen giftige bestanddelen. 

Belangrijkste kenmerken

 • Uitgroei verdwijnt direct
 • Blijft zitten tot volgende wasbeurt
 • Kan high- en lowlights creëeren
 • Verkrijgbaar in 8 kleuren
 • Voller haar

Gebruik

 • Uitgroei bijwerken: De Color Wow Root Cover Up is op talloze manieren te gebruiken. Allereerst is de Root Cover Up er om uitgroei bij te werken. Dit doe je simpelweg door met het kwastje de poeder aan te brengen op het haar waar de uitgroei zichtbaar is. Zo heb je binnen no-time weer fris gekleurd haar.
 • Voller haar creëeren: Een andere manier om de Color Wow Root Cover Up te gebruiken is door de poeder aan te brengen op kale plekken of scheidingen om zo de illusie te creëren van voller, dikker haar. Deze manier is perfect als je het haar wil opsteken en er delen van de hoofdhuid zichtbaar zijn die je liever wil bedekken.
 • High- en lowlights: Ook is de Color Wow Root Cover Up ideaal om high of lowlights te creëren of op te frissen. Door met een lichtere of donkerdere poeder lijnen te trekken over het haar creëer je gemakkelijk natuurlijk ogende kleurverschillen in het haar

Tip

Onder het kopje video vind je een how-to video over hoe je de Color Wow Root Cover Up kan gebruiken.

Resultaat:

De Color Wow Root Cover Up levert een stralend, natuurlijk resultaat binnen een handomdraai. Of je nou graag je uitgroei wil verbergen, highlights wil creëren of dikker haar wil creëren, alles is mogelijk met de Root Cover Up.

 

Video

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje