De webshop voor professionals en groothandels in de beautybranche

Contact opnemen

Pro-Johnbeerens.com helpt u graag!

 

Wij vinden het belangrijk dat u blij bent met onze samenwerking. Daarom geven wij graag advies over onze beautyproducten en helpen wij graag met het verder ontwikkeling van u als kapper/kapster.

We zullen kijken naar kapperstrainingen en cursussen die jou diensten kunnen uitbreiden en verbeteren, maar ook kijken we naar welke merken en producten je nu gebruikt. Wij willen je niet ompraten en overhalen tot een nieuw merk, maar willen met een vrijblijvend advies wel de voordelen van andere merken aanbieden. Wil je echt niet switchen van merk of product? Dan kijken we graag samen naar jouw inkoopprijzen om te kijken of we je een voordeliger advies kunnen geven.

 

Daarnaast helpen we jou graag met alle vragen die jij hebt en streven we naar een optimale samenwerking tussen jou en Pro-Johnbeerens.com!

 

Wij nodigen je graag uit voor een adviesgesprek bij ons op kantoor, maar dit kan uiteraard ook telefonisch.

  • Jezelf ontwikkelen aan de hand van kapperstrainingen en –cursussen
  • Merk- en productadvies op basis van jouw wensen
  • Goedkopere inkoopprijzen
  • Het beantwoorden van jou vragen

 

Klinkt een vrijblijvend adviesgesprek met onze professionals iets voor jou?

 

Neem dan nu contact met ons op via onderstaand contactformulier!

 

Heeft u vragen over de producten, bestelling, levertijd of retourneringen? Neem dan eens een kijkje bij onze meest gestelde vragen. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan per mail ([email protected]), per telefoon (+31 13 530 2010) of per Whatsapp (+31 13 530 2010) contact op met ons op. Ons Beauty Care Team staat iedere werkdag voor u klaar van 09:00 uur tot 17:30 uur om al uw vragen te beantwoorden en persoonlijk advies te geven.


Pro-JohnBeerens.com B.V.

Poppelseweg 1-04

5051 PL Goirle

KVK-nummer: 57626561

Btw-nummer: NL852664023B01


Contact
Typ de onderstaande letters en cijfers

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje