Diva Professional Styling Cutting Edge Professional Cordless Clipper

Uitverkocht en nooit meer leverbaar.
Bekijk alternatieven.

Belangrijkste kenmerken

  • Geschikt voor alle haartypes
  • Lange levensduur
  • 2 uur draadloos gebruik
  • Verschillende opzetstukken

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 5060412980296
Merken Diva
Dual Voltage Ja

Reviews

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Diva Professional Styling Cutting Edge Professional Cordless Clipper is een draadloze tondeuse met een lange levensduur. De tondeuse is licht van gewicht. De Diva Cutting Edge Professional Cordless Clipper is geschikt voor alle haartypes, met dank aan de unieke, scherpe Japanse roestvrijstalen messen die op twee snelheden zijn in te stellen. De messen zijn makkelijk te verwijderen en te wassen voor een optimale hygiëne, een goede onderhoud en veelbelovende prestaties.

De Diva Cutting Edge Professional Cordless Clipper heeft acht verschillende opzetstukken die allemaal beschikken over een eigen kleur en maat. De maten gaan van 3mm tot 25mm.

De Diva Cutting Edge Professional Cordless Clipper is opgeladen goed voor 2 uur draadloos gebruik. De clipper is makkelijk en snel op te laden.

  • Geschikt voor alle haartypes
  • Lange levensduur
  • 2 uur draadloos gebruik
  • Verschillende opzetstukken

Diva Professional Styling Tools beschikken over een UK/EU adapter. Deze zijn dus in meerdere soorten stopcontacten te gebruiken en ideaal voor wanneer de stijltang mee op reis gaat! De UK adapter zit als een omhulsel om de EU stekker heen. Voor het gebruik in de EU kan de achterkant van de UK stekker makkelijk er af gehaald worden met een schroevendraaier. Wanneer deze eraf is, is de EU stekker te gebruiken.

Gebruik:

Zet de Diva Professional Styling Cutting Edge Professional Cordless Clipper op de gewenste stand en beweeg de clipper over de te scheren/trimmen haren.

Resultaat:

Optimaal scheerresultaat.

Garantie:

Om de kwaliteit van de tondeuses te garanderen, biedt Diva Professional twee jaar garantie op de elektronische onderdelen van de Diva Professional Cutting Edge Professional Cordless Clipper.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje