Diva Pro Precious Metals Touch Straightener Rose Gold

Uitverkocht en nooit meer leverbaar.
Bekijk alternatieven.

Belangrijkste kenmerken

  • 110°C tot 235°C
  • Keramische platen
  • 5 warmtestanden
  • Max 30sec opwarmen 

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 5060412983532
Merken Diva Pro
Soort plaat Keramisch
Temperatuur tot 235 graden
Instelbare temperatuur Ja
Aantal warmtestanden 5
Schakelt automatisch uit Ja
Digitaal Ja
Snoerlengte 3 meter
Draadloos Nee
Productkleur Roze
Dual Voltage Ja
Opwarmtijd 30 seconden
Beweegbare platen Ja

Onafhankelijke reviews

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Een stijltang met touch sensor paneel om gemakkelijk de gewenste temperatuur in te stellen.

De Diva Pro Precious Metals Touch Straightener Rose Gold maakt zelfs het meest dikke en lange haar in een mum van tijd prachtig glad en glanzend. De keramische platen gaan moeiteloos door het haar, waardoor het gebruik van Diva Pro Precious Metals Touch Straightener Rose Gold enorm aangenaam is. Deze stijltang heeft 5 verschillende temperatuurinstellingen waardoor de tang ideaal af te stellen op elk haartype. Dit gebeurt door een simpele swipe op het bedieningspaneel. De temperatuur varieert tussen de 110°C en 235°C.

Belangrijkste kenmerken:

  • 110°C tot 235°C
  • Keramische platen
  • 5 warmtestanden
  • Max 30sec opwarmen 

Gebruik:

Voordat je hete tools gebruikt raden we aan een hittebeschermer aan te brengen op het haar. Het gebruik van de Diva Pro Precious Metals Touch Straightener Rose Gold gaat heel makkelijk. Zodra het product is aangesloten aan het stopcontact hoeft er alleen op de aan/uit-knop gedrukt te worden, de knop is te vinden op de zwarte binnenkant van de styler. Vervolgens kan je de gewenste temperatuur selecteren, de stijltang warmt binnen 15-30 seconden op (afhankelijk van de gekozen temperatuur). Om het product uit te zetten gebruik je de aan/uit-knop van de styler. Laat de tang eerst afkoelen voordat je hem weer opbergt, of leg de stijltang op een hittebestendige mat of tafel.

Resultaat:

De Diva Pro Precious Metals Touch Straightener Rose Gold zorgt ervoor dat zelfs het meest lange en dikke haar weer prachtig glad en glanzend is. Het haar is binnen no-time steil.

Garantie:

Om de kwaliteit van de stijltangen te garanderen, biedt Diva Pro twee jaar garantie op de elektronische onderdelen van de Diva Pro Precious Metals Touch Straightener Rose Gold.

Bestel Diva Pro Precious Metals Touch Straightener Rose Gold bij JohnBeerens.com en ontvang dit topproduct snel in huis!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje