We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Geurkaarsen

Iedereen vindt het belangrijk om een goede sfeer in huis te hebben. Want wie wil er nou niet thuiskomen en meteen kunnen ontspannen door de relaxte sfeer in huis? Geurkaarsen zijn erg geschikt om hiervoor te zorgen! Bij johnbeerens.com kan u nu heerlijke geurkaarsen online bestellen! De mooie, luxe geurkaarsen zullen ervoor zorgen dat u met een goed gevoel thuis kan komen en creëren een optimaal relaxte sfeer in uw huis waardoor u na een zware werkdag heerlijk kunt ontspannen.

Janzen geurkaarsen

Bij johnbeerens.com kunt u online de zorgvuldig geselecteerde, luxe Janzen geurkaarsen kopen. Janzen geurkaarsen  zorgen voor rust en kunnen ongeveer 40 uur branden. Deze geurkaarsen worden ook veel gebruikt tijdens het mediteren en zijn hier zeer geschikt voor. Het licht van de geurkaarsen zorgt ervoor dat er een ontspannen sfeer in de kamer hangt. De geur van de Janzenkaarsen verschilt per kaars. U kunt kiezen voor een aardse geur maar als u meer houdt van een rijke, fris-warme geur is dit ook geen probleem. Iedere geurkaars van Janzen wordt geleverd in een mooi, stijlvol glas met een prachtig designlogo. Vanaf slechts €9,95 heeft u deze kaarsen al in huis.

Altijd een ontspannen sfeer in huis

Wilt u ook optimaal kunnen ontspannen met de heerlijke geurkaarsen van Janzen? Bij JohnBeerens.com zijn deze kaarsen eenvoudig, veilig online te bestellen. Mocht u vragen hebben of extra informatie willen over de geurkaarsen? Bel dan gerust naar het nummer +31 (0)13 530 20 10.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje