Weergave Rooster Lijst
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren
Weergave Rooster Lijst
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren

Conditioner met Arganolie

Argan olie bevat verschillende stoffen die goed zijn voor het haar en hoofdhuid: vitamine E, caroteen en vetzuren.

  • Vitamine E: Helpt het lichaam met bloedcirculatie, wat weer de haargroei stimuleert
  • Caroteen: Zorgt voor gezond haar
  • Vetzuren: Zorgen dat het haar goed gevoed wordt

Keuze van Conditioner met argan olie

Moroccanoil Hydrating Conditioner is een voedende conditioner die het haar herstelt en hydrateert. Door de argan olie wordt het vochtbalans op peil gehouden en de kleur wordt beschermd tegen kleurvervaging. Het product is vrij van sulfaat, fosfaat en parabenen. De Conditioner is geschikt voor iedere haartype.

Voor een optimale verzorging en bescherming is de RICH Pure Luxury Argan Colour Protect Conditioner een erg geschikt product. De argan olie voedt en beschermt het haar tegen UV-stralen en hitte van stylingtools. Hierdoor wordt het haar optimaal beschermd en verzorgd.

Een conditioner voor dagelijks gebruik met argan olie is de De Macadamia Natural Oil Moisturizing Rinse. De conditioner voedt, ontwart, hydrateert en beschermt het haar optimaal. Hierdoor is het haar weer handelbaar en zacht. Het product is alcohol-,parabeen- en sulfaatvrij.

Conditioner met argan olie bestellen

Een goede conditioner is erg belangrijk na een wasbeurt van het haar. Verzorg en bescherm uw haar optimaal met de argan olie conditioner. De conditioner is makkelijk en snel te bestellen via onze webshop JohnBeerens.com. Heeft u nog een vraag over de werking van de argan olie of over de producten? Wij helpen u graag uit de brand! Onze beautycare is iedere dag bereikbaar via het nummer: +31 (0)13 530 2010 of via het e-mailadres: beautycare@johnbeerens.com

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag