We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Vitamine voor haaruitval

Haaruitval heeft vele oorzaken. Een daarvan is een vitamine en/of mineraten tekort. Door een vitaminetekort kan het haar in een slechte conditie raken en kan het uitvallen. Een vitaminetekort kan zowel bij mannen als vrouwen voorkomen. Vaak is dit ook op te lossen met een goed voedingspatroon. Met name een tekort aan ijzer is een bekende oorzaak van haaruitval, maar ook verschillende vitamine B, D, C, A en zink zijn belangrijk. Mensen kiezen er dan nog vaak voor om de haarvitamine te slikken omdat deze ook bijdraagt bij haargroei. Er zijn verschillende typen vitamine B; biotine, foliumzuur, niacine en gewone vitamine B. Biotine, ook wel B8 genoemd, wordt vaak als de belangrijkst vitamine tegen haaruitval genoemd. Biotine komt bijvoorbeeld in een goede dosis voor in SugarBearHair. Biotine zorgt voor deze haargroei doordat het bijdraagt aan de product van keratine. Keratine is essentieel voor een gezonde haargroei, gezonde huid en sterke nagels. Foliumzuur, ook wel vitamine B11, speelt een cruciale rol in het beschermen van het DNA in ons haar. Foliumzuur zorgt voor een betere bloedcirculatie waardoor vitamines de haarzakjes beter kunnen bereiken. Niacine, ofwel B3, zorgt ook voor een betere bloedcirculatie. Haaruitval door ijzertekort kan voor haaruitval zorgen. Vitamine C kan ook bijdragen om haarverlies tegen te gaan omdat het de absorptie van ijzer uit voeding verhoogt. Vitamine A stimuleert de productie van talg wat ervoor zorgt dat de hoofdhuid wordt beschermt tegen uitdroging, en een gezonde hoofhuid zorgt ook voor goede haargroei. Wij hebben de beste haargroei vitamines van merken als OASE, Mediceuticals en Neofollics.

  • Toevoeging op dagelijkse dieet
  • Zorgt naast haargroei ook voor een gezonde huid en sterker nagels
  • Verschillende vitaminen met verschillende werkingen

Haaruitval vitamine producten

Haaruitval heeft verschillende oorzaken. Haaruitval wordt veroorzaakt door erfelijke factoren, stress, chemotherapie en hormonale veranderingen. Hormonale veranderingen kunnen worden veroorzaakt door de overgang, zwangerschap en de schildklier. Kijk bij haaruitval op oorzaak wat de reden is van jouw haaruitval. Vitamines voor het haar kunnen wel altijd bijdragen aan de haargroei. Hieronder lichten we een paar vitamines voor haargroei uit met de bijbehorende Ingrediënten.

Wij hebben verschillende haaruitval vitamines die bijdragen aan het tegengaan van haaruitval of haargroei bevorderen. De vitamine voor haargroei hebben ieder verschillende bovenstaande ingrediënten die hieraan bijdragen. Zo bevat Hairfinity Healthy Hair Haarvitamine vitamine A, B, D en bevat actieve mineralen. Ook de beroemde Sugarbearhair Hair Vitamins die door Kylie Jenner zijn aangeprezen hebben veel vitamines, maar hun belangrijkste vitamine is biotine waardoor de algehele conditie van het haar verbetert. Oase is ook een vitamine voor haargroei en een vitamine voor haaruitval. De vitamine tegen haaruitval bevat ook 16 ingrediënten waaronder de besproken niacine, biotine en foliumzuur. Daarnaast is ook Beauty Bear Hair vitamines een populaire haaruitval vitamine optie doordat het alle essentiële voedingsstoffen voor het haar bevat. Deze producten zijn vooral gepromoot om de algehele conditie van het haar te promoten. Ook zijn er merken die naast haarvitamines ook andere professionele producten die gespecialiseerd zijn in haaruitval. Zo heeft Mediceuticals een voedingssupplement dat afkomstig is van de Baobab vrucht uit Zuid-Afrika. Het poeder dat wordt gebruikt van deze vrucht bevat de belangrijkste voedingsstoffen voor het haar. Foligain is een uniek product doordat het naast een echte vitamine tegen haaruitval is doordat het DHT-blokkers bevat. Dit is belangrijk bij mensen met erfelijke haaruitval. Ook het merk Viviscal gebruikt al 20 jaar wetenschap en 7 klinische onderzoeken om hun haaruitval vitamine te ondersteunen. Gwyneth Paltrow prijst deze haarvitamines ook aan. Gebruik naast de vitamine haargroei ook een haaruitval shampoo of haaruitval treatment voor een optimaal resultaat.

Haaruitval vitamine online bestellen

Haaruitval door vitaminetekort? Niet met de vitamines tegen haaruitval! Een goede vitamine voor haargroei zorgt ervoor dat jij en jouw haar weer echt kunnen stralen. Zorg dat je jouw vitamintekort met een van onze vitamines uit het assortiment. Kies voor bijvoorbeeld voor een product als SweetBunnyHare haarvitames met biotine om je haar sneller te laten groeien! Lukt het niet om een haarvitamine te vinden die bij jouw haar past? Onze beautyspecialisten adviseren je graag over de soorten haaruitval. Onze beautyspecialisten zijn telefonisch bereikbaar op doordeweekse dagen op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of via de mail bereikbaar via [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje