We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Shampoo tegen haaruitval

Haaruitval komt veel voor, zowel bij mannen als bij vrouwen. Er bestaan verschillende middelen die helpen bij het voorkomen van haaruitval en shampoo is daar een van de toegankelijkste van. Shampoos zijn de meest populaire producten om mee te beginnen om haaruitval te voorkomen. Niet alleen haaruitval kan het probleem zijn maar ook dunner wordend haar. Dunner wordend haar bij vrouwen heeft vaak andere haaruitval oorzaken dan dunner wordend haar bij mannen. Zo is het vaak dat vrouwen dunner haar krijgen bij de overgang, terwijl mannen dunner haar kunnen krijgen door erfelijke factoren. Een shampoo tegen haaruitval kan een shampoo zijn die het haar zuivert, verfrist op een natuurlijke manier of juist de haargroei stimuleert. Wij hebben de beste shampoos tegen haaruitval, voor haargroei of andere oorzaken van merken als Kérastase, DS Laboratories en Mediceuticals.

  • Shampoos met ieder verschillende ingrediënten die haaruitval stoppen of haargroei bevorderen
  • Professionele merken met bewezen haargroeimiddelen
  • Shampoos tegen haaruitval voor mannen en vrouwen

Haaruitval shampoo producten

Haaruitval heeft verschillende oorzaken. Haaruitval wordt veroorzaakt door erfelijke factoren, stress, chemotherapie en hormonale veranderingen. Hormonale veranderingen kunnen worden veroorzaakt door de overgang, zwangerschap en de schildklier. Kijk bij haaruitval op oorzaak wat de reden is van jouw haaruitval. Hieronder lichten we een paar shampoos uit tegen haaruitval met de bijbehorende Ingrediënten die speficieke haarproblemen aanpakken.

De shampoos tegen haaruitval hebben ieder een andere werking, daarom is het belangrijk dat er goed wordt gekeken of de specifieke shampoo bij jou past. Zo is er bijvoorbeeld een shampoo die dihydrotestosteron (DHT) blokkeert, een sterk biologische actieve stof die in de cel wordt gemaakt en de haarfollikels laat verschrompelen waardoor er steeds dunnere haartjes groeien. DHT blokkers zijn dus goed voor mannen en vrouwen die last hebben van erfelijke haaruitval. Een andere shampoo die haaruitval tegengaat is een shampoo van Kérastase Genesis voor zwak en droog haar. Dit haartype breekt sneller dus is het belangrijk dat een shampoo wordt gebruikt die voor gezondere haarvezels zorgt, het haar versterkt en een delicate reiniging heeft. Wij hebben shampoos in het assortiment die speciaal voor mannen of voor vrouwen zijn gemaakt. Mannen en vrouwen hebben namelijk soms andere redenen voor haarverlies. Zo is er de perfect shine anti-hairloss shampoo women die speciaal voor vrouwen is gemaakt en helpt bij het reguleren van de haargroeicyclus. Daarnaast gebruiken verschillende shampoos ook verschillende ingrediënten. Zo heeft Mediceuticals een shampoo tegen haaruitval dat helpt bij overmatig haarverlies en de haargroei stimuleert door middel van Triaminocoptonol, een complex wat de haargroei optimaliseert, nutracell stimuleert de doorbloeding in de hoofdhuid en femmigen zorgt ervoor dat het haar gezuiverd en ontgift wordt. Vrijwel alle shampoos tegen haaruitval hebben ingrediënten die haarverlies tegengaan of helpen bij extreme haaruitval reinigen het haar ook zeer mild zodat je jouw haar vaker kan wassen en de hoofdhuid niet aantasten. Gebruik een haaruitval conditioner naast de haaruitval shampoo voor het beste resultaat. Weet je niet zeker welke haaruitval shampoo het beste bij jouw haartype past? Neem dan een kijkje bij haaruitval op oorzaak om te kijken welke het beste bij jou past.

Haaruitval shampoo bestellen

Begin je je te storen aan jouw dunner wordend haar of haarverlies? Shampoo tegen haaruitval is het meest toegankelijke middel tegen haaruitval. Beginnende kaalheid wordt tegengehouden of dunner haar wordt dikker! Let goed op bij de haaruitval oorzaak zodat jij zeker weet dat de shampoo tegen haaruitval bij jouw haar het beste resultaat heeft. Het assortiment is zeer ruim waardoor het vinden van de beste haaruitval shampoo zeker gaat lukken. Lukt het niet helemaal om een shampoo te vinden die bij jouw haar past? Onze beautyspecialisten adviseren je graag over de soorten haaruitval. Onze beautyspecialisten zijn telefonisch bereikbaar op doordeweekse dagen op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of via de mail bereikbaar via [email protected]

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje