We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Haaruitval inhammen

Inhammen zijn vaak de eerste verschijnselen van erfelijke kaalheid. Het is een verschijnsel dat ook wel alopecia androgenetica genoemd wordt. Inhammen door haaruitval zijn een bekend fenomeen, toch worden meeste mensen er erg onzeker door. Inhammen herken je door de driehoekige gebieden boven de slaap die voor een v-vorm zorgen. Niet alleen mannen krijgen last van haaruitval bij de inhammen, ook vrouwen kunnen hier last van krijgen. Meestal krijgen vrouwen geen inhammen, maar kale plekken op het hoofd en haarverlies bij de scheiding van het haar.

Erfelijke haaruitval

Erfelijke haaruitval of alopecia androgenetica zijn vrijwel altijd de oorzaak van jouw inhammen door haaruitval. De haarwortels zijn hier namelijk extra gevoelig voor Dihydrotestosteron (DHT). Erfelijke kaalheid wordt namelijk door DHT veroorzaakt. Testosteron wordt omgezet door middel van het enzym 5-alfa-reductase in DHT. DHT zorgt op zijn beurt weer dat de haarfollikels verschrompelen waardoor er normale haar meer kan groeien. De pagina over erfelijke haaruitval verzorgd meer informatie over dit fenomeen.

Haaruitval inhammen producten online bestellen

Wanneer de tondeuse geen optie is voor jou kan je kiezen voor de beste producten met bewezen resultaten die jou helpen dit fenomeen tegen te houden! Lukt het niet om een product tegen haaruitval te vinden die bij jouw haar past of wil je meer informatie over de verschillende soorten haaruitval? Onze beautyspecialisten adviseren je graag over de soorten haaruitval. Onze beautyspecialisten zijn telefonisch bereikbaar op doordeweekse dagen op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of via de mail bereikbaar via [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje