We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Haaruitval door verven

Ons haar verven is populairder dan ooit! We verven ons haar al jaren, de oude Egyptenaren van voor Christus gebruikte henna, kamille en indigo als kleurmiddel. Nu doen we dat natuurlijk wel anders, maar we kennen allemaal wel een aantal personen die hun haar verven. Haarverf is een goed onderzocht cosmetisch product, maar iedereen weet wel dat het schade aan je haar kan veroorzaken. Frequent gebruik van haarverf kan zorgen voor droog, beschadigd haar dat gevoelig is voor breken. De conditie van het haar speelt hier ook een grote rol in. Heb jij al dun haar van jezelf, dan is de kans groter dat de haarschacht sneller wordt aangetast. Ook is het haar vaak korter als je het verft dan als je het niet verft. Dit komt doordat het haar sneller breekt omdat het haar wordt uitgedroogd. Daarom is het vaak dat het haar afbreekt in plaats van uitvalt. Let dus goed op wat de reden is van jouw haaruitval. Breekt het haar snel, dan hebben we hebben verschillende middelen om het haar te stimuleren om te groeien. Frequent haaruitval door verven wordt voornamelijk gezien bij mensen die van een donkere haarkleur naar een lichtere kleur gaan. De haarverf is geen directe oorzaak van haaruitval na verven. De haarschacht wordt verzwakt doordat het eiwitgehalte wordt verstoord door perioxide. Die haalt het pigment eruit en kan behoorlijke schade toebrengen. Gebruik je daarnaast nog meer middelen die het haar of de hoofdhuid beschadigen zoals een verkeerde shampoo, dan kan de opstapeling van deze oorzaken haaruitval veroorzaken. Wij hebben de beste haaruitval door verven producten van merken als Kérastase, Kevin Murphy en Mediceuticals.

Haaruitval door verven producten

Zoals eerder gezegd komt haaruitval door verven vaak doordat de hoofdhuid wordt aangetast, daarom hebben we verschillende producten in ons assortiment die de hoofdhuid op een milde manier reinigen. Zo is bijvoorbeeld de Kevin Murphy Plumping Wash Shampoo een shampoo voor dunner wordend haar die het haar mild reinigt door middel van vegan ingrediënten. Ook hebben we verschillende andere producten die speciaal voor haar dat snel breekt zijn. De L'Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer Shampoo vernieuwt de lengte van het haar en zorgt ervoor dat het haar minder snel breekt. Ook het Kérastase Genesis Sérum Anti-Chute Fortifiant Haarserum is speciaal gemaakt voor verzwakt haar. Naast deze producten raden we ook aan het haar altijd door een professional te laten verven zodat deze problemen kunnen worden voorkomen. Heb je het idee dat jouw haaruitval ook andere oorzaken kan hebben? Kijk dan bij onze pagina haaruitval op oorzaak om uit te vinden wat de oorzaak is van jouw haaruitval.

Haaruitval door verven producten kopen

Een nieuwe haarkleur is natuurlijk erg leuk, maar het moet niet ten koste gaan van het haar zelf. Haaruitval is namelijk een heel vervelend probleem wat vaak ten koste gaat van het zelfvertrouwen. Voor meer vragen over producten die jouw haaruitval door verven kunnen aanpakken kan je altijd terecht bij onze beautyspecialisten. Onze beautyspecialisten zijn telefonisch bereikbaar op: +31 (0)13 – 5 30 20 10 of via de mail bereikbaar via [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje