We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Haaruitval vitaminetekort

Iedereen weet wel dat vitamines en mineralen belangrijk zijn voor ons lichaam. Uit ons eten krijgen we over het algemeen veel vitamines binnen, maar of dat er nu genoeg zijn is een andere vraag. Ons dieet is als mensen natuurlijk ontzettend veranderd afgelopen jaren wat betekent dat we meer bewerkt voedsel zijn gaan eten dat minder vitamines bevat. Vitamines komen in kleine hoeveelheden voor in ons voedsel. Ons lichaam kan essentiële vitamines niet aanmaken, daarom is het zo belangrijk dat we voldoende binnenkrijgen. Iedere soort vitamine heeft weer andere belangrijke voordelen. Zo is vitamine A belangrijk voor een goede werking van de ogen, normale groei en een gezonde huid. Vitamine B wordt gelinkt aan haaruitval. Deze vitaminen zijn verantwoordelijk voor het aanmaken van hemoglobine en rode bloedcellen. Het bloed vervoert de zuurstof naar het lichaam en naar de haarzakjes. Als je een vitaminetekort hebt door B-vitamines werkt dit niet zoals het moet waardoor haaruitval ontstaat. Ook ijzer heeft een belangrijke rol als het gaat om vitaminetekort bij haaruitval. Ijzer zorgt voor de aanmaak van een eiwit dat hemoglobine heet. Een tekort hiervan resulteert dat het transport via het bloed van zuurstof door het hele lichaam verstoord wordt. Dit zijn dus de vitamines die zorgen voor haaruitval en kunnen jou dus helpen bij het stimuleren van haargroei.

Vitamine tegen haaruitval

Wij hebben verschillende haaruitval vitamines in ons assortiment die ieder bijdragen bij het voorkomen van een vitaminetekort. Een haaruitval vitamine kan ook worden gezien als vitamine voor haargroei. Veel van onze producten bevatten B8 (Biotine) dat zorgt voor sterke haren. Zo bevat Sugarbearhair, SweetBunnyHare, Beauty Bear Hair Vitamines, Foligain en andere vitamine tegen haaruitval een hoge concentratie Biotine. Dit komt omdat Biotine bekend staat om het stimuleren van haargroei. Verder bevatten de haaruitval vitamines meerdere andere vitamines als vitamine A, C, D, zink en foliumzuur zodat je het haaruitval vitaminetekort goed kan aanpakken. Ook zijn er merken die naast haarvitamines ook andere professionele producten die gespecialiseerd zijn in haaruitval. Zo heeft Mediceuticals een voedingssupplement dat afkomstig is van de Baobab vrucht uit Zuid-Afrika. Het poeder dat wordt gebruikt van deze vrucht bevat de belangrijkste voedingsstoffen voor het haar. Foligain is een uniek product doordat het naast een echte vitamine tegen haaruitval is doordat het DHT-blokkers bevat. Dit is belangrijk bij mensen met erfelijke haaruitval.

Haaruitval vitamine online bestellen

Haaruitval door vitaminetekort? Niet met de vitamines tegen haaruitval! Een goede vitamine voor haargroei zorgt ervoor dat jij en jouw haar weer echt kunnen stralen. Zorg dat je jouw vitamintekort met een van onze vitamines uit het assortiment. Kies voor bijvoorbeeld voor een product als SweetBunnyHare haarvitames met biotine om je haar sneller te laten groeien! Lukt het niet om een haarvitamine te vinden die bij jouw haar past? Onze beautyspecialisten adviseren je graag over de soorten haaruitval. Onze beautyspecialisten zijn telefonisch bereikbaar op doordeweekse dagen op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of via de mail bereikbaar via [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje