We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Haaruitval tools

Wanneer mensen last krijgen van dunner wordend haar of haaruitval wordt er vaak gekozen voor producten die ze al kennen en toegankelijk zijn. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een haaruitval shampoo, haaruitval conditioner of haaruitval treatment. Dit kan een goede tijdelijke oplossing bieden, maar tegenwoordig zijn er ook andere interessante oplossingen om kaalheid te verhelpen. Lasertherapie voor haaruitval is een van die therapieën die erg populair is geworden. Ons assortiment bevat verschillende lasertherapie tools tegen haaruitval van het merk HairMax. Dit merk is gebaseerd op 7 klinische studies en is gepubliceerd in 6 medische journals en heeft een succes rate van 93%. Daarmee is het een bewezen haargroeimiddel dat het haar naast het groeien, ook beschermd, sterker maakt en herstelt. Daardoor wordt het haar voller en krijgt het meer volume. Het wordt gezien als een effectief alternatief voor chirurgische ingrepen tegen haaruitval zoals een haartransplantatie.

  • Lasertherapie zorgt voor voller haar en de haaruitval neemt af
  • Verbeterde haargroei
  • Makkelijk thuis te gebruiken

De lasertherapie werkt tegen beginnende kaalheid doordat er lichtenergie vrijkomt bij het gebruik van de laser. De lichtenergie de bloedtoevoer verhogen en de celstofwisseling van de cel stimuleren. Daarnaast kan lasertherapie zelfs beschadigde cellen herstellen. De laser heeft een rode kleur, dit is een speciale frequentie die de haarcellen goed kan bereiken. De moderne behandeling kan een goede uitkomst tegen haaruitval bij zowel vrouwen als mannen!

Haaruitval tools producten

Door middel van moderne technieken heb je nu de kans thuis de lasertherapie te gebruiken. HairMax heeft verschillende tools die het haar weer laten groeien als nooit tevoren! Zo heeft HairMax een Cap, kam en band. De HairMax Lasercap 272 bevordert de haargroei en kan worden opgezet als een pet waardoor deze extra makkelijk in gebruik is. Door de 272 diodes die de pet bevat wordt er energie aan de haarzakjes gegeven en de hoofdhuid worden gestimuleerd. HairMax LaserComb Ultima 12 is een lichtgewicht kam die als haargroeimiddel functioneert. De kam hoeft maar 8 minuten worden gebruikt, 3 dagen per week waardoor de kam in gebruik heel makkelijk is. De lasers van de kam vernieuwen de haarfollikel en verbetert de algehele gezondheid van het haar. HairMax heeft 2 banden, de Hairmax Laserband 82 en de Hairmax Laserband 41. Beide banden bevorderen de bloedtoevoer naar de haarzakjes en maken het haar daarmee dikker en stopt haaruitval. Naast deze unieke lasertherapie hebben we ook een speciale kam in ons assortiment. De Delphin & Emerence Peach Blossom - Delicately Soft kam is een zachte delicate borstel die speciaal is ontwikkeld voor mensen met dun, ouder haar en een gevoelige hoofdhuid.

Haaruitval tools kopen

Kaalheid is verleden tijd met een van onze tools met lasertherapie! Ervaar dikker, voller haar in een paar weken en ontdek de bewezen haargroei. Heb jij nog vragen over de producten voor haaruitval of ga je een haaruitval product kopen maar heb je nog twijfels over het beste haaruitval product, onze beautyspecialisten adviseren je graag. Onze beautyspecialisten zijn telefonisch bereikbaar op: +31 (0)13 – 5 30 20 10 of via de mail bereikbaar via [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje