We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Kaalheid verbergen

Bij dunner wordend haar kiezen veel mensen ervoor om een product te gebruiken om het specifieke haarprobleem aan te pakken. Wat natuurlijk een goede eerste stap is naar beter haar en meer zelfvertrouwen! Een minpuntje is alleen wel dat het vaak tijd kost voordat de resultaten daadwerkelijk te zien zijn. Je kan hier op wachten, maar in de tussentijd kan je door andere methoden je kaalheid verbergen. Toppik is een merk dat is gespecialiseerd in het verbergen van haaruitval. Zij hebben de bekende Hairbuilding Fibers en Colored Hair Thickener. Wij hebben de beste merken om je haaruitval te verbergen als Toppik en Redken.

Hairbuilding fibers

Een veelgebruikte en populaire manier om kale plekken te verbergen is door de Hairbuilding Fibers van Toppik. Het product om kaalheid te verbergen werkt door middel van een innoverend poeder dat keratine microvezels bevat. De micro haarvezels hechten met het eigen haar door middel van statische elektriciteit. Door deze techniek blijven de haarvezels op hun plek, zelfs als het waait of regent! De Hairbuilding Fibers zijn in verschillende kleuren te verkrijgen zodat je altijd de kleur hebt die bij jou past.

Producten om haaruitval te verbergen

Naast de bekende Hairbuilding Fibers heeft Toppik ook de Colored Hair Thickener. Deze spray is ontworpen om kaalheid te verbergen. Dunner wordend haar gaat er dikker uitzien en de blootgestelde hoofdhuid wordt bedekt door een formule die ervoor zorgt dat de kale plek niet meer opvalt. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over regen en wind. De formule is zo gemaakt dat deze bestand is tegen deze verschijnselen en goed blijft zitten. Redken heeft een pomade die een soortgelijke werking heeft op het haar. Dun en fijn haar zorgt ervoor dat er veel volume mist. Met de pomade zorg je ervoor dat jouw haar de volume krijgt die het verdient.

Producten die kaalheid verbergen kopen

Je kaalheid kan je nu makkelijke verbergen door middel van een van de producten van Toppik of Redken. Zelfs zonder speciale producten die de haaruitval tegenhouden kan je alsnog genieten van een volle bos! Wil je niet wachten tot het haaruitval product begint te werken? Dan kan je altijd al makkelijk de eerste stap zetten om je kaalheid te verbergen! Heb jij nog vragen over de producten voor haaruitval of kaalheid verbergen of ga je een haaruitval product kopen maar heb je nog twijfels over het beste haaruitval product, onze beautyspecialisten adviseren je graag. Onze beautyspecialisten zijn telefonisch bereikbaar op: +31 (0)13 – 5 30 20 10 of via de mail bereikbaar via [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje