Weergave Rooster Lijst
5 Items
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Wella Professionals Color Touch Plus
  • Semi-permanent
  • Dekking van 70%
  • Blijft 20 tot 24 wasbeurten goed
  • Ideaal voor opfrissen van kleuren
 2. Wella SP Men Color Gradual Tone Black
  • Dermatologisch getest
  • Werkt op haar dat tot 70% grijs is
  • Stap voor stap de natuurlijke kleur terug
  • Verzorgd door anti-verouderingstechnologie
Weergave Rooster Lijst
5 Items
per pagina
Aflopend sorteren

Zwart haar

Zwart haar is altijd elegant en sexy! Bij JohnBeerens.com bent u bij het juiste adres voor deze prachtige kleur. Er zijn verschillende soorten zwarte haarkleuringen waar u uit kan kiezen om het gewenste resultaat te bereiken.

Haar zwart verven

Het is zo ver en u gaat uw lokken zwart kleuren. Voordat u aan de slag gaat, is het belangrijk dat u rekening houdt met een aantal belangrijke factoren. Het is verstandig om uw haar één dag van tevoren een kuurtje te geven zodat uw haarschubben plat komen te liggen. De haarverf wordt zo egaler en mooier opgenomen door het haar. Ook loopt het haar door een kuur minder schade op tijdens het kleuren. Zwarte haarverf kan lelijke vlekken achterlaten op uw huid en achter uw oren, zorg dat u daarom deze goed beschermt met een crème. Door de crème hecht de zwarte kleur zich minder goed aan de huid. Let ook goed op welke zwarte tint u kies. Als u lichtblond haar heeft en blauwe ogen , dan is het mooier om voor een zwarte haarkleur te gaan met een blauwe gloed. Heeft u een getinte huid, bruin haar en bruine ogen dan kunt u beter kiezen voor een bruinzwarte tint. Voor degene die donkerblond of lichtbruin haar hebben, wordt een permanente haarkleuring geadviseerd. Ook is het van belang dat de uitgroei om de zoveel tijd bijgewerkt wordt anders gaat het verschil opvallen.


Zwarte haarverf online bestellen

Bent u zo ver en gaat u voor de elegante zwarte lokken, dan kunt u de gewenste zwarte tint op JohnBeerens.com bestellen. Als u vandaag voor 22.00 uur besteld, heeft u uw bestelling morgen in huis. Wie weet kunt u morgen al paraderen met uw zwarte coupe. Twijfelt u over de kleur die het best bij u past, aarzel niet en neem contact met één van onze beauty specialisten: +31 (0)13 - 5 30 20 10 of beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag