4 Items
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Perfect Shine Keratin Repair System Kit
  • Professioneel resultaat
  • Herstelt het haar in 3 stappen
  • Een keratineboost 
  • Herstelt vanuit binnen 
  • Geschikt voor beschadigd, chemisch behandeld haar 
 2. Perfect Shine Keratin Smoothing System Kit
  • Geschikt voor beschadigd, chemisch behandeld haar
  • Keratine behandeling voor thuis
  • Maakt pluizig en/of krullend haar glad
  • In slechts 3 stappen
  • Brengt vochtgehalte op niveau
  • Langhoudend resultaat
 3. Perfect Shine Keratin Hydrating System Kit
  • Keratine hydratatie
  • Pluis-vrij, zacht haar
  • In 4 stappen optimale verzorging
  • Geschikt voor beschadigd, chemisch behandeld haar
  • Brengt vochtgehalte op niveau 
  • Herstelt en verstevigt het haar 
4 Items
per pagina
Aflopend sorteren

Keratine behandeling

Keratine behandelingen zijn op zeer korte tijd een enorm grote trend geworden. Dat is niet zo vreemd, want keratine is een lichaamseigen eiwit dat je kunt gebruiken bij elk haartype. Zowel bij beschadigd, droog, gekleurd of pluizig haar. Of het nu chemisch behandeld is of niet. Veel mensen kloppen bij een kapsalon aan voor een Brazilian keratine behandeling omdat ze af willen van pluizig en krullend kroeshaar. Als u de keratine in het haar lang wil behouden adviseren wij een keratine nabehandeling. Omdat een keratine behandeling nog voor velen onbekend is, zijn er verschillende dingen die men zeker moet weten over keratine.

Wat is een keratine behandeling

Keratine is een eiwit dat voorkomt en wordt aangemaakt in het menselijk lichaam. Dit gebeurt bijvoorbeeld in de nagels, haren en huid. Ook versterkt het je haren en zo’n 88% van je haar bestaat uit keratine. Bij een keratine behandeling wordt het haar dus behandelt met een hoge dosis keratine, oftewel eiwitten. Deze behandeling is dus aan te raden voor mensen die broos en zwak haar hebben, waardoor ze zelf niet genoeg eiwitten produceren om het haar te versterken. Het is echter wel belangrijk dat men er rekening mee houdt dat een keratine behandeling het haar niet perse stijl maakt, maar het veranderd droog, pluizig en weerbarstig haar en een glanzend en pluisvrij kapsel. Kroeshaar zou kunnen verdwijnen na het gebruik van een keratine behandeling. Een keratine behandeling om stijl haar te krijgen is dus wel mogelijk, maar het is dan belangrijk dat de behandeling verschillende stoffen bevat die worden gebruikt om de haren stijl te maken.

Stijl haar door middel van een keratine behandeling

Het is mogelijk om het haar stijl te maken door middel van een keratine behandeling. Wij van JohnBeerens.com hebben verschillende producten in ons gamma die ervoor zorgen dat krullen of kroeshaar verdwijnt na een keratine behandeling. Het fijne van deze producten is dat men niet langer naar de kapper hoeft te gaan voor een Braziliaanse keratine behandeling. Men kan thuis zelf het haar een keratine behandeling geven. Een van onze keratine producten voor stijl haar, is de KHS Smoothing Straight System Kit. Dit is een keratine behandeling die het haar in drie stappen steil maakt. Tevens zijn deze producten 100% formaldehyde vrij waardoor er geen sprake is van een onaangename sterke geur. Deze keratine behandeling elimineert tot 80% van de pluis en is ideaal voor thuisgebruik.

Een keratine behandeling die je zelf kan doen

Omdat een keratine behandeling bij de kapper toch niet zo goedkoop is, hebben wij van JohnBeerens.com verschillende keratine behandelingen in ons assortiment. Zo hoeft u enkel het product aan te schaffen en kan u het thuis zelf doen. Dit bespaart u een hoop geld en tijd en u verkrijgt vrijwel exact hetzelfde resultaat als bij de kapper! De prijzen van de keratine behandelingen zijn erg verschillend waardoor er altijd wel een product is dat past bij uw haartype én budget. Zo hebben wij onder andere de Keratin Revolution Kertain Therapy, ISO Pure Keratin Acai Berry, ISO Pure Keratin Klemantine en KHS Straight Smoothing System. Al deze producten kan u bij ons veilig online bestellen. Om het gewenste resultaat te behouden is het verstandig om verzorgingsproducten te gebruiken waarin geen SLS verwerkt is, zoals bijvoorbeeld de shampoo en conditioner van de fijne CHI Keratin lijn.

Keratine behandeling kopen

Wij van JohnBeerens.com willen dat u zowel van binnen als van buiten straalt. Om ervoor te zorgen dat u ook van buiten straalt, hebben wij de beste beauty producten opgenomen in ons gamma. Daarom hebben wij een brede keuze uit keratine behandelingen die u bij ons kan kopen. Mooi en verzorgd haar is de basis voor een goede uitstraling en een keratine behandeling kan daar aan bijdragen. Mocht u niet weten welke keratine behandeling het beste resultaat oplevert voor uw haar, neem dan eens contact op met onze haar specialisten via: +31 (0)13 – 5 30 20 10. Zij weten precies welke producten u nodig heeft om de perfecte look te verkrijgen.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag