2 Items
per pagina
Aflopend sorteren
  1. Wella Straighten It Neutralizer
    • Levendig effect
    • Houd het haar langer in model
    • Ideaal na een omvormingsbehandeling
    • Sluit aan op Wella Straighten It-producten
2 Items
per pagina
Aflopend sorteren

Stijl haar golvend maken

Tegenwoordig zijn er talloze oplossingen om stijl haar golvend te maken. Denk daarbij aan een krultang, of een permanent in het haar zetten. Deze factoren zijn niet blijvend of kunnen schadelijk zijn voor het haar. Met een omvormingsbehandeling is het genieten van een nieuwe bos krullen van lange duur!

Omvormingsbehandeling

Een omvormingsbehandeling is het “nieuwe” permanenten. Het verschil zit het in de schadelijkheid. Een omvormingsbehandeling is niet schadelijk voor het haar en zorgt voor een natuurlijke bos krullen. Deze bos krullen zijn van lange duur zodat u optimaal kunt genieten van uw nieuwe coupe. Om een natuurlijk look te creëren is de Wella Wave it Mild een ideaal product! Dit product is geschikt voor gekleurd en gevoelig haar, daarnaast geeft het een langdurige hold en een natuurlijke look.

Tips& Trucs

Er zijn natuurlijk nog meer tips en trucs waardoor u uw stijl haar in een mooie golvende look kunt veranderen. Door hulp van onze producten gaat dat zeker lukken. Zorg er wel voor dat u de stappen volgt die bij onze producten staan, zodat u na het wassen van uw haar de perfecte look heeft!

Passend advies over uw haar

Vind u het fijn om persoonlijk advies te krijgen over onze producten? Onze beautyspecialisten staan graag voor u klaar om passend en persoonlijk advies te geven! U kunt contact opnemen met de beautycare afdeling via +31 (0)13 530 2010.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag