Hairfinity Gentle Cleanse Shampoo

Belangrijkste kenmerken

  • Geschikt voor alle haartypes
  • Zorgt voor zacht, gezond haar 
  • Hydraterende shampoo
  • Bevat een mix van Essentiële Olieën, Vitamines en Biotine

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 850497003141
Merken Hairfinity
Inhoud 355 ml

Reviews

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Hairfinity Gentle Cleanse Shampoo is een hydraterende shampoo voor ieder haartype. De shampoo verwijdert onzuiverheden en zorgt voor zacht, gezond en schoon haar. Hairfinity Gentle Cleanse Shampoo bevat een mix van Essentiële Olieën, Vitamines en Biotine voor een optimaal en langdurig resultaat. Het exclusieve CAPILSANA® COMPLEX vermindert haarbreuk en zorgt voor levendig haar. De shampoo is vrij van sulfaten, parabenen en siliconen en bestaat voor meer dan 74% uit natuurlijke ingrediënten. Deze shampoo van Hairfinity is geschikt voor ieder haartype en is ook veilig te gebruiken bij gekleurd haar

  • Hydraterende shampoo
  • Zorgt voor zacht, gezond haar en vermindert haarbreuk
  • Bevat een mix van Essentiële Olieën, Vitamines en Biotine
  • Geschikt voor alle haartypes

De werking van de Hairfinity Gentle Cleanse Shampoo:

De Hairfinity Gentle Cleanse Shampoo reinigt op een milde wijze het haar en de hoofdhuid zonder dat het natuurlijke vochtgehalte van het haar wordt aangetast. Door het unieke CAPILSANA® COMPLEX wordt haarbreuk tot wel 82% verminderd! De unieke combinatie van hydrolyzed Collagen, MSM en Horsetail verbetert direct de vitalteit van het haar en voedt het intens. De shampoo bevat verschillende vitamines en bestaat uit maar liefst 74% natuurlijke ingrediënten!

Gebruik Hairfinity Gentle Cleanse Shampoo:

Breng Hairfinity Gentle Cleanse Shampoo aan op vochtig haar en masseer het goed in op de hoofdhuid. Spoel het vervolgens grondig uit.

Resultaat Hairfinity Gentle Cleanse Shampoo:

Hairfinity Gentle Cleanse Shampoo zorgt voor zacht, schoon haar en vermindert haarbreuk. De shampoo hydrateert en voedt het haar terwijl het haar beschermd wordt tegen droogte, ook zal het haar een prachtige glans krijgen!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje