De webshop voor professionals en groothandels in de beautybranche

New Arrivals
Musthaves

Professional Tips & Trends

Bekijk alle Beauty Tips & Trends

#JOINTHEPROCLUB

Blijf op de hoogte van alle kortingen en trainingen speciaal voor de professional via onze Instagram

  •  

Kappersgroothandel Pro-JohnBeerens.com

Kappersbenodigdheden koop je bij Pro-JohnBeerens.com! Dé webshop voor professionals binnen de beautybranche, met meer dan 125 vooruitstrevende merken van hoge kwaliteit. Denk hierbij aan topmerken zoals Olaplex, Alter Ego en Schwarzkopf. Samen met zijn gemotiveerde team van beautylovers, streeft ondernemer John Beerens naar het doel om dé kappersgroothandel van Nederland en België te zijn, waarbij exclusiviteit en vernieuwing centraal staan. Ben je op zoek naar stylingtools, haarverzorging of andere kappersbenodigdheden? Wanneer je van maandag tot donderdag voor 16:00 uur besteld, heb je alle benodigdheden tegen de scherpste prijzen de volgende dag al in huis!

Pro-JohnBeerens.com wil zich onderscheiden door de klant meer te bieden dan enkel kappersbenodigdheden. De John Beerens-academy organiseert zowel kappers trainingen als social media- en business trainingen wat het voor de professionals mogelijk maakt zich te onderscheiden en hun passie voor het vak te blijven ontwikkelen. Bij Pro-JohnBeerens.com is er persoonlijke aandacht voor de wensen en behoeften van de klant en wordt er op transparante wijze gecommuniceerd over percentages en prijzen.

Los van kwaliteit, is ook exclusiviteit van meerwaarde voor kapsalons. Pro-JohnBeerens.com gelooft in nieuwe technieken en heeft dan ook veel nieuwe, vooruitstrevende merken geïntroduceerd op de Nederlandse markt. Hierdoor is er meer variatie voor de kapsalons en andere beautybranche gerelateerde salons bij het inkopen van merken en producten. Pro-Johnbeerens.com geeft persoonlijk advies om de wensen van de salons zo goed mogelijk te vervullen. 

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje