We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Dagcrème met SPF

Wist je dat de schadelijke UV stralen zelfs je huid kunnen beschadigen als het een bewolkte dag is? Zeker wanneer je veel buiten bent is het belangrijk om de huid te beschermen tegen deze UV stralen. Gebruik voor de gezichtshuid een dagcrème met SPF er in, dit voorkomt verbranding en beschadiging van de huid.

Voordelen

De voordelen van een dagcrème met SPF is dat de gezichtshuid optimaal beschermd is tegen schadelijke UV stralen en tevens gevoed wordt. Zonnebrandcrème is vaak wat dikker en vetter en hierdoor past dit niet altijd bij je huidtype. Een dagcrème met SPF past bij je eigen huid en zorgt dus voor de juiste verzorging.

SPF

SPF geeft aan hoe hoog de bescherming is in de dagcrème. SPF 5 t/m 15 is een lichte bescherming. Verbrand je niet snel of heb je een donkere huid van jezefl? Dan is dit aan te raden. Heb je een erg gevoelige of lichte huid? Dan is een dagcrème met SPF30 en hoger het fijnst voor je, zoals Payot Clarte Du Jour SPF30. SPF helpt ook veroudering van de huid te voorkomen.

Dagcrèmes

JohnBeerens.com heeft een groot aantal dagcrèmes met SPF voor jou op een rijtje gezet. Wil je een dagcrème gebruiken die tevens een anti-verouderingswerking heeft, dan is de Biodermal Anti Age lijn perfect voor je. Afhankelijk van je leeftijd past deze crème bij jouw huid. Ben je vaak in de zon te vinden? Dan is Earth-Line Argan Bio Sun Face Age Control perfect voor jouw gezichtshuid. Wil je toch liever al een tintje in de dagcrème en wil je meteen een basis leggen voor je make-up? Dan is PUPA Professionals BB Cream + Primer het ideale product. Deze bevat SPF 20 en je hebt keus uit twee verschillende tinten.

Tip

Laat de dagcrème goed intrekken, en smeer nogmaals wanneer je geen make-up op hebt. Dit zorgt voor optimale bescherming van de huid gedurende de hele dag!

Heeft u nog vragen over dagcrèmes met SPF? Neem dan contact op met ons BeautyCare team, wij helpen u graag verder!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje