We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Dagcrème voor onzuivere huid

Heb je vaak last van puistjes, of vlekjes in je gezicht? Dan is een dagcrème voor een onzuivere huid het beste verzorgingsproduct voor je. Deze crèmes zorgen namelijk voor desinfectering van de huid en voorkomen onzuiverheden.

Onzuivere huid

Een onzuivere huid kan meerdere oorzaken hebben. Het kan bijvoorbeeld komen door omstandigheden, zoals stress of slecht eten. Daarnaast kan het ook genetisch bepaald zijn. Het is belangrijk dat de huid goed gereinigd wordt en dat de onzuiverheden gedesinfecteerd worden om meerdere onzuiverheden tegen te gaan en te verhelpen.

Routine

Zorg er altijd voor dat je een onzuivere huid twee keer per dag goed reinigt en goed behandelt met een crème. Begin met een sterk reinigende face wash, maar niet eentje die teveel uitdroogt. Dit kan het namelijk erger maken. Gebruik daarna een tonic die poriën sluit, hierdoor kunnen er geen bacteriën meer in de huid. Sluit af met een dagcrème voor de onzuivere huid. Laat het goed intrekken en gebruik zo min mogelijk make-up, het liefst minerale make-up!

Tip

Als je goede voedingsmiddelen nuttigt, helpt dit ook de huid te verbeteren.  Eet bijvoorbeeld gojibessen, die hebben namelijk een sterke ontsteking- en bacterieremmende werking! Zuivelproducten kun je beter laten staan. Hier zitten namelijk hormonen in waardoor de onzuiverheden kunnen verergeren.

Heeft u nog vragen over dagcrèmes voor onzuivere huid? Neem dan gerust contact op met ons BeautyCare team. Wij helpen u graag verder!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje