We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Dagcrème voor vette huid

Heb je een glimmende huid met vaak puistjes of acne? Dan heb je een vette huid. Het is belangrijk om een goede dagcrème voor de vette huid te gebruiken, zodat de huid niet uitdroogt. Dit kan namelijk de vette huid verergeren.

Vette huid

Een vette huid dient goed gereinigd te worden, zonder dat de huid te veel uitdroogt. Veel jongeren hebben last van een vette huid. Dit kan te maken hebben met hormonen die vaak in de puberteit ontstaan. Hierdoor is het belangrijk om de vette huid op een juiste manier te behandelen.

Oorzaken

Het kan dus komen door hormonen, maar het kan ook komen door voedingsstoffen. Vet eten, veel suikers en een uitgedroogde huid. Let dus goed op je eten als je er gevoelig voor bent. Je kunt dit nagaan bij je huisarts. Wanneer je huid te droog is, gaan de talgklieren meer talg ontwikkelen zodat de droogte wordt verholpen. Dit is vaak een te grote hoeveelheid, waardoor je gezichtshuid kan gaan glimmen. Het is dus erg belangrijk om de huid te blijven hydrateren, ook al is de huid vet.

Verzorging

De vette huid dient tweemaal goed gereinigd te worden. Er zijn speciale face washes verkrijgbaar voor de vette huid, om het overtollige vet te verwijderen, maar niet te veel te verwijderen. Gebruik hierna een tonic die de poriën afsluit. Hierdoor kunnen bacteriën niet de poriën verstoppen en worden puistjes voorkomen. Breng daarna een gewenste crème aan voor de vette huid om de huid te hydrateren en het overtollige vet te voorkomen.

Dagcrèmes

JohnBeerens.com heeft een ruim assortiment aan dagcrèmes die geschikt zijn voor de vette huid. Wil je een luxe dagcrème speciaal voor de vette huid? Dan is Skeyndor Radiance Renewing Renewal Emulsion een perfecte crème. Deze crème verzacht namelijk kleine littekens in het gezicht en het huidevenwicht wordt hierdoor hersteld. Wil je iets wat betaalbaarder is? Dan is de Payot Expert pureté Expert Point Noirs perfect. De créme gel reguleert de talgafscheiding en voorkomt mee-eters.

Tip

Heb je erg last van een glimmende huid? Zorg dan dat je een poeder in je tas hebt die matteert. Heb je die niet altijd bij? Dan zijn vloeitjes, ja die van shag, ook ideaal. Deze absorberen namelijk goed, zodat vet ook geabsorbeerd wordt! Goedkoop, en werkt perfect.

Heeft u vragen over dagcrèmes voor de vette huid? Neem dan gerust contact op met ons BeautyCare team, wij helpen u graag verder.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje