We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Dagcrème voor de vochtarme huid

Heb je een huid die trekkerig aanvoelt? Dan heb je een vochtarme huid. Het is de bedoeling dat deze huid intens gehydrateerd wordt, om het vochtgehalte te verbeteren. Een dagcrème speciaal voor deze huid is daarvoor ideaal. JohnBeerens.com heeft er een aantal op een rijtje gezet voor je.

Vochtarme huid

Zoals de naam al doet vermoeden, heeft de huid een tekort aan vocht. De huid bezit wel over voldoende vetten, alleen verliest de huid hierdoor zijn beschermende werking en wordt de huid trekkerig. Het verschil tussen een droge en vochtarme huid is dat bij de droge huid voornamelijk het vet tekort schiet en bij de vochtarme huid dit dus echt het vocht is. De vochtarme huid heeft een intensief hydraterende verzorging nodig om weer op peil te komen.

Verzorging

Het is belangrijk om de huid tweemaal per dag te reinigen met een face wash zonder parfum, of andere uitdrogende ingrediënten. Gebruik dus een milde reiniging! Daarna kun je een lichte tonic gebruiken die zorgt dat poriën worden afgesloten en er geen bacteriën de poriën kunnen verstoppen. Het allerbelangrijkste is de dagcrème voor de vochtarme huid. Hierdoor wordt de huid namelijk intensief gehydrateerd en dat is erg belangrijk.

Dagcrèmes

JohnBeerens.com heeft diverse dagcrèmes die speciaal bedoeld zijn voor de vochtarme huid. Zorg er altijd voor dat intensive, hydrating of moisturising in de naam van de dagcrème staat. Wil je een luxe verzorging voor de vochtarme huid? Dan is Matis Reponse Intensive Revitalizing Omega 3 Cream ideaal. Deze geconcentreerde crème hydrateert de huid en herstelt daarnaast de vochtbalans. Wil je een wat meer betaalbare dagcrème? Dan is Skeyndor Aquatherm Revitalising Anti-Aging Cream of Skeyndor Essential Hydrating Emulsion. Deze crèmes zijn intensief hydraterend en zorgen voor bescherming van invloeden van buitenaf, zoals UV stralen.

Tip

Zijn er bepaalde plekjes die erg trekken? Gebruik dan vaseline om die plekjes te behandelen. Dit trekt wat langzamer in, maar houdt de huid wel soepel.

Heeft u nog vragen over dagcrèmes voor de vochtarme huid? Neem dan gerust contact op met ons BeautyCare team, wij helpen u graag verder. 

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje