We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Deodorant zonder alcohol

Heeft u vaak last van een gevoelige geïrriteerde huid na het gebruik van een deodorant? Mogelijk komt dit door de alcohol, daarom bieden wij u de perfecte deodorant zonder alcohol. Deze deodorant is vriendelijker voor de huid, en zorgt ervoor dat u de gehele dag plezier heeft van uw deodorant. Het houdt namelijk uw eigen lichaamsgeur weg, en zorgt ervoor dat u geen last heeft van irritaties.

Deodorant voor de gevoelige huid

Onze deodorants zonder alcohol hebben wij voor de extra gevoelige huid, en daarnaast ook voor alle andere huidtypen. Een aanrader is de Payot deodorant fraicheur. Deze deodorant is geheel alcohol vrij, geschikt voor ieder huidtype. Het geeft uw huid 24uur lang bescherming.

Veilig en online deodorant bestellen

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies over een deodorant die het beste bij u past? Onze beauty specialisten geven u al het advies waar u om vraagt! U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0) 5302010. Wij zijn op werkdagen bereikbaar vanaf 8.30 uur tot 20.30uur. Buiten het persoonlijke advies geven wij u de garantie dat u bij ons veilig online kunt bestellen.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje