ISO Full Mini Set Zwart

Nog maar 1 stuk(s) op voorraad

Belangrijkste kenmerken

  • Twee stijltangen en één krultang
  • Keramische platen/staaf
  • Zacht en glanzend haar
  • Bevat negatieve ionen
  • Temperatuur 230°C

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 610563006212
Merken ISO Beauty
Soort plaat Keramisch
Temperatuur tot 230 graden
Instelbare temperatuur Nee
Schakelt automatisch uit Nee
Digitaal Nee
Productkleur Zwart
Dual Voltage Ja
Opwarmtijd 10 seconden
Beweegbare platen Nee
Diameter 18-25 mm
Krultype Meerdere krultypen
Klem Nee

Reviews

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

ISO Full Mini Set Zwart is een set met drie stylingtools voor het haar. De set bestaat uit de ISO Professional Sunshine Girl Stijltang, de ISO Professional Twister 18-25mm Krultang en de ISO Professional Mini Silk Home Stijltang.

  • Twee stijltangen en één krultang
  • Keramische platen/staaf
  • Zacht en glanzend haar
  • Temperatuur 230°C

ISO Professional Sunshine Girl Stijltang:

De ISO Professional Sunshine Girl Stijltang heeft flexibele keramische platen. Door de flexibele platen is het mogelijk om met de stijltang naast steil haar ook krullen te creëren. De stijltang is binnen 8 seconden opgewarmd en kan ingesteld worden van 60 tot 230°C. ISO Professional Sunshine Girl Stijltang maakt gebruik van een infrarood technologie, die ervoor zorgt dat het haar van binnenuit wordt verwarmd. Hierdoor blijft het haar onbeschadigd. Daarnaast produceert de stijltang negatieve ionen. Deze ionen zorgen ervoor dat de vochtbalans in het haar wordt behouden. Hierdoor wordt het haar zacht en glanzend. Bovendien is ISO Professional Sunshine Girl Stijltang geschikt voor ieder haartype.

ISO Professional Twister 18-25mm Krultang:

ISO Professional Twister 18-25mm Krultang is een krultang met een keramische toermalijnen staaf. De staaf loopt af van 25 naar 18 millimeter wat zorgt voor meer volume bij de haaraanzet en voor een kleinere krul bij de haarpunten. Dit geeft een natuurlijk resultaat. De krultang bevat een infrarood technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat het haar van binnenuit wordt verwarmd zonder dat het haar wordt beschadigd. De krultang heeft tevens een dubbele voltage, waardoor hij ook geschikt is voor gebruik in het buitenland.

ISO Professional Mini Silk Home Stijltang:

ISO Professional Mini Silk Home Stijltang is uiterst geschikt voor kleine haaroppervlakten en kort haar. De stijltang heeft 0,5 inch keramische platen. Daarnaast produceert de stijltang negatieve ionen die zorgen voor zacht en glanzend haar. Bovendien is de stijltang, door zijn kleine formaat, gemakkelijk mee te nemen.

Gebruik ISO Professional Sunshine Girl Stijltang:

Breng voor gebruik een hitte beschermende haarspray aan. Zet de ISO Professional Sunshine Girl Stijltang aan en wacht totdat de stijltang is opgewarmd. Haal vervolgens de stijltang pluk voor pluk door het haar en herhaal dit totdat het gewenste resultaat is behaald.

 

Gebruik ISO Professional Twister 18-25mm Krultang:

Zorg ervoor dat het haar droog, schoon en vrij is van knopen. Zet de ISO Professional Twister 18-25mm Krultang aan en stel de gewenste temperatuur in. Wacht totdat de krultang is opgewarmd en breng ondertussen een hitte beschermende haarspray aan. Neem vervolgens een pluk haar en breng de punten aan tussen de platen van de krultang. Rol voorzichtig het haar om de tang heen. Hoe dichter de krultang richting de hoofdhuid wordt gerold, hoe dichter de krul bij de hoofdhuid zal beginnen. Houd dit enkele seconden vast en schuif daarna de krultang voorzichtig uit het haar. Herhaal dit totdat het gehele haar is gekruld.

 

Gebruik ISO Professional Mini Silk Home Stijltang:

Breng vooraf een hitte beschermende silk aan op het haar. Zet vervolgens de ISO Professional Mini Silk Home Stijltang aan en wacht totdat de stijltang is opgewarmd. Haal de stijltang vervolgens pluk voor pluk door het haar totdat het gewenste resultaat is behaald.

 

Resultaat ISO Professional Sunshine Girl Stijltang:

ISO Professional Sunshine Girl Stijltang zorgt voor mooi, glanzend en steil haar. Ook is het mogelijk om met de stijltang prachtige krullen te creëren.

 

Resultaat ISO Professional Twister 18-25mm Krultang:

ISO Professional Twister 18-25mm Krultang zorgt voor krullen die langdurig blijven zitten. De krullen zullen taps toelopen van 18 tot 25 millimeter.

 

Resultaat ISO Professional Mini Silk Home Stijltang:

Met de ISO Professional Mini Silk Home Stijltang kan op ieder gewenst moment het haar gestijld worden.

 

Garantie:

Op alle ISO Beauty stylingtools geldt een garantie van 1 jaar, mits het product zich in de originele verpakking bevindt.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag