ISO Stijltanghouder

Belangrijkste kenmerken

  • Veilig in gebruik
  • Geschikt voor stijl- en krultangen
  • Beschermt de stylingtools
  • Makkelijk te bevestigen

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 646791172153
Merken ISO Beauty

Reviews

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

De ISO Houder is ideaal om tijdens of na het stylen warmtetools in op te bergen. Omdat stylingtools vaak erg heet zijn moeten deze op een veilige manier worden opgeborgen. Tijdens het stylen kunnen de warmtetools veilig in de ISO Houder worden geplaatst, zodat deze geen schade aanrichten aan de ondergrond. Ook als de stylingtools worden uitgeschakeld hebben deze een tijdje nodig om af te koelen. Door gebruik van de ISO houder kan dit op een veilige manier gebeuren. De ISO Houder is geschikt voor stijltangen met platen tot 1,25 inch en voor krultangen met een diameter van 9 – 18mm. De zuignappen aan de onderkant van de ISO Houder zorgen dat deze op een veilige manier bevestigd kan worden op een vlakke ondergrond.

Gebruik ISO Houder:

Bevestig de ISO Houder op een vlakke ondergrond. Tijdens of na het gebruik van een stylingtool kan deze veilig worden opgeborgen in de ISO Houder.

Resultaat ISO Houder:

Er hoeft niet langer gewacht te worden tot de stylingtool is afgekoeld. Deze kan onmiddellijk worden opgeborgen in de ISO Houder, waar deze op een veilige manier kan afkoelen.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje