De webshop voor professionals en groothandels in de beautybranche

KIS No Yellow Conditioner

Belangrijkste kenmerken

  • Verwijdert gele tinten
  • Geeft een assige tint
  • Bevat keratine
  • Te gebruiken na het blonderen!
  • Voor glanzend en zacht haar

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Een intensieve violetconditioner waarmee je na het blonderen of lichtkleuren de laatste restjes geel neutraliseert!

KIS No-Yellow Conditioner herstelt het haar van binnenuit door toevoeging van keratine, hierdoor wordt het haar minder poreus en dus sterker en gladder en ziet iedere blonde look er na gebruik weer gezond uit. Daarnaast beschermt en verzorgt No-Yellow Conditioner het haar direct: het haar wordt ontward, zijdezacht en krijgt een prachtige glans. Ideal voor o.a. koele highlights en natuurlijk ook voor thuis om iedere koele tint bij te houden. Een ideale aanvulling op de KIS No Yellow Shampoo!

Alle producten zijn verrijkt met het revolutionaire Keratin Infusion System (KIS), dat garant staat voor maximaal haarherstel met een minimum aan verzwarende ‘cosmetische’ filmlaagjes (haar voelt weer als haar!). Het eindresultaat is veerkrachtig, glanzend haar met natuurlijk volume, dat ook de volgende dagen nog goed zit. Daarnaast biedt KIS nog meer belangrijke pluspunten. Het verzekert gemak, kwaliteit en ongekende creatieve mogelijkheden. De producten worden niet op dieren getest en zijn niet belastend voor het milieu. Naast de keratine, die wordt gewonnen uit de wol van geschoren Nieuw-Zeelandse schapen, worden geen dierlijke bijproducten verwerkt. De verpakking is recyclebaar.

Belangrijkste kenmerken:

  • Verwijdert gele tinten
  • Geeft een assige tint
  • Bevat keratine
  • Te gebruiken na het blonderen!
  • Voor glanzend en zacht haar

Gebruik:

Was het haar eerst met de KIS No-Yellow Shampoo, spoel deze uit en breng vervolgens de KIS No-Yellow Conditioner aan. Laat 3 tot 5 minuten inwerken. Wat je ook kunt doen: meng No-Yellow Conditioner met een verzorgende KIS Conditioner naar keuze en laat dit drie tot vijf minuten inwerken. Sluit af met KIS KeraShield Leave-In, voor optimale bescherming. Wil je een krachtiger resultaat was dan het haar dan met No-Yellow Shampoo en vervolg je routine met de No-Yellow Conditioner.

Resultaat:

De KIS No-Yellow Conditioner neutraliseert geeltinten. Het haar wordt ontward en het eindresultaat is veerkrachtig, glanzend haar met natuurlijk volume, dat ook de volgende dagen nog goed zit.

Bestel de KIS No-Yellow Conditioner op JohnBeerens.com en geniet snel van dit topproduct!

Productspecificaties

Meer informatie
Haartype Geblondeerd haar, Gekleurd haar
Merken Kis Haircare

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje