De webshop voor professionals en groothandels in de beautybranche

L'Oréal INOA Haarverf

Diverse Kleuren

Belangrijkste kenmerken

 • Ammoniakvrij
 • Voor alle haartypes
 • Intense verzorging
 • Hydrateert het haar
 • Geurloos
 • Comfort voor de hoofdhuid
 • Uniek Oil Delivery System technology
 • Perfecte grijsdekking
 • Prachtige glans

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Is dit permanent?
Welk nummer heeft de kleur kastanje bruin? En wat zijn de kleuren van de andere nummers?
Ik heb van inoa verf 634 welke kleur grijsdekking moet ik daarbij nemen?
ik heb van inoa verf 8.1 moet ik deze kleur mengen met een andere kleur of kan ik ookalleen deze kleur gebruiken?
kan inoa verf 8.1 en 9.1 ook samen gemengd worden?
Stel je vraag over dit product

Omschrijving

LET OP: vanaf 01/01/22 wordt L’Oréal Professionnel haarverf niet meer verkocht aan consumenten. Bestel je zakelijk? Klik dan hier om een account aan te maken op onze site voor professionals.

Ben je geen kapper maar wil je toch graag een kwalitatieve haarverf bestellen? Bekijk dan eens onze VIBA haarverf. Met de code VIBA4YOU ontvang je 10% korting op alles van VIBA. 


Een ammoniakvrije haarverf voor ieder haartype die zorgt voor een totale kleuring en een vollere, levendigere kleur aan het haar.

De L'Oréal INOA haarverf is een ammoniakvrije haarverf ontwikkeld voor alle haartypes. Deze unieke en verzorgende haarverf zorgt voor een 6 weken durende, intensieve hydratatie en verzorging. De formule is ontwikkeld zonder ammoniak waardoor het product minder schadelijk is voor je haar dan haarverven met ammoniak. Door het weglaten van ammoniak is de haarverf ook volledig geurloos en biedt het optimaal comfort voor de hoofdhuid. In plaats van dit schadelijke ingrediënt bevat de INOA haarverf een nieuwe technologie die olie gebruikt om de werking van de kleur te optimaliseren. Hierdoor is maar een minimale concentratie van de schadelijke ingrediënten nodig om het gewenste resultaat te verkrijgen. Deze haarverf zorgt tevens voor de perfecte grijsdekking en geeft het haar een prachtige glans. Dit product zorgt voor een gemakkelijke kleuring van het haar omdat er alleen nog maar INOA oxydant aan de verf toegevoegd hoeft te worden. 

De belangrijkste kenmerken:

 • Ammoniakvrij
 • Voor alle haartypes
 • Intense verzorging
 • Hydrateert het haar
 • Geurloos
 • Comfort voor de hoofdhuid
 • Uniek Oil Delivery System technology
 • Perfecte grijsdekking
 • Prachtige glans

Ammoniakvrije haarverf:

Ondanks welbekend is dat ammoniak schadelijk is voor het haar wordt het vaker wel dan niet gebruikt in de haarverf. Waarom? Ammoniak opent je haarschubben beter waardoor de verf beter door dringt in het haar en de kleur beter dekt. Echter, worden je gezonde lokken er ook droger van en kunnen je haarschubben na gebruik ook minder goed sluiten waardoor de haarpuntjes sneller kunnen slijten. Door ammoniak wordt niet alleen het haar zwakker en breekbaarder, ook zorgt dit ingrediënt ervoor dat het haar hard en broos wordt, omdat de textuur van het haar wordt verslechterd. 

Dit is waarom L'Oréal besloot om een haarverf te creëren zonder dit schadelijke ingrediënt: de INOA haarverf. Deze verf gebruik een olie in plaats van ammoniak. Deze olie zorgt ervoor de kleurpigmenten gemakkelijker het haar kunnen binnendringen waardoor de kleuring wordt geïntensiveerd zonder het haar te beschadigen. Sterker nog, deze olie heeft juist een verzorgende werking waardoor het haar er gezonder uit gaat zien. Door het vervangen van ammoniak met de olie zorgt L'Oréal ervoor dat het kleuren van de lokken een stuk gezonder en minder schadelijk wordt. 

Gebruik:

Lees voor gebruik altijd de bijsluiter, Johnbeerens.com kan namelijk geen garantie geven over het eindresultaat omdat ieder haartype en haarkleur anders reageert op een haarverf. Gebruik bij het verven en behandelen van het haar altijd wegwerphandschoentjes. Mix de L'Oréal INOA Haarverf in een schaaltje met een L'Oréal INOA Oxydant (Vol 10, 20 of 30). Hierbij geldt een 1 : 1 verhouding (60ml Oxydant bij 60 ml haarverf). Breng de INOA haarverf aan op droog, ongewassen haar met een verfborstel. Laat het product ongeveer 35 minuten inwerken en spoel het vervolgens grondig uit. Was het haar daarna twee keer met de INOA-Post Shampoo. 

Resultaat:

De L'Oréal INOA Haarverf zorgt ervoor dat het haar een oneindig kleurvermogen krijgt met een sublieme glans. Daarnaast blijft het comfortabel voor de hoofdhuid en zorgt het voor een intensieve hydratatie en verzorging. 

Bestel de L'Oréal INOA Haarverf vandaag nog bij Johnbeerens.com en ervaar snel thuis hoe gemakkelijk het kleuren van je haar is met dit product!

Productspecificaties

Meer informatie
Haartype Beschadigd haar, Dik haar, Droog haar, Fijn en slap haar
Merken L'Oréal Professionnel
Vrij van Ammoniak
Inhoud 60 gr

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje