De webshop voor professionals en groothandels in de beautybranche

L'Oréal Professionnel Majirel Glow Haarverf 50ml

Diverse Kleuren

Belangrijkste kenmerken

  • Permanente kleuring
  • Een kleur te gebruiken op meerdere kleurhoogtes
  • Geeft helderheid & reflectie
  • Tot wel 3 tinten verheldering

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

LET OP: vanaf 01/01/22 wordt L’Oréal Professionnel haarverf niet meer verkocht aan consumenten. Bestel je zakelijk? Klik dan hier om een account aan te maken op onze site voor professionals.

Ben je geen kapper maar wil je toch graag een kwalitatieve haarverf bestellen? Bekijk dan eens onze VIBA haarverf. Met de code VIBA4YOU ontvang je 10% korting op alles van VIBA. 


Een professionele permanente haarverf voor meer hlederheid en reflectie die het haar tot wel 3 tinten verheldert. 

L’Oréal Professionnel Glow Haarverf is een permanente haarkleuring met 80% karakterkleur en 20% natuurtint. Dit zorgt voor een diepe, heldere kleur met meer reflectie. Majirel Glow bestaat uit een palet met koele kleuren die de warme gloed die vrijkomt bij de verheldering neutraliseert. Met deze kleur kun je het haar tot wel 3 tinten verhelderen. De kleuring bevat IONÉNE G, dit is een cationisch polymeer wat het haar beschermt, zacht maakt en zorgt voor een langdurige glans. Ook verzorgt het het haar waardoor het haar beter doorkambaar wordt. De interne structuur van het haar wordt beschermd en het haar krijgt een betere houdbaarheid van de kleur en een ultieme glans. Ook bevat de Majirel Glow Kleuring INCELL, dit verstevigt de weerstand van het haar tegen invloeden van buitenaf, ook zorgt dit ervoor dat het haar mooi glad wordt.

Belangrijkste kenmerken:

  • Permanente kleuring
  • Een kleur te gebruiken op meerdere kleurhoogtes
  • Geeft helderheid & reflectie
  • Tot wel 3 tinten verheldering

Gebruik:

Let op, een haarkleuringsproduct kan een allergische reactie geven, doe daarom altijd voor de behandeling een huidtest om te zien of het product een reactie opwekt. Lees ook altijd de bijsluiter voor gebruik.

Gebruik altijd wegwerp handschoentjes bij de behandeling met de L'Oréal Professionnel Majirel Glow Haarverf. Meng de verf in een verhouding van 1:1,5 met de L'Oréal Oxidatie Crème. De sterkte van de oxidatie crème is net als de inwerktijd afhankelijk van de gewenste kleur. Breng het mengsel aan met een verfkwast en breng het als eerste aan op de aanzet van het ongewassen haar waarna je naar beneden werkt. Laat het product intrekken, de gemiddelde inwerktijd van deze haarverf is 35 minuten. Spoel vervolgens het haar goed uit zodat de verf helemaal uit het haar verwijderd is. Was vervolgens het haar met een colour shampoo en een colour conditioner.

Resultaat:

Na het gebruik van de L’Oréal Professionnel Glow Haarverf is het haar permanent gekleurd met een koel resultaat. Het haar heeft meer reflectie en helderheid in vergelijking met klassieke permanente kleuring.

Bestel de L'Oréal Professionnel Majirel Glow Haarverf nu bij JohnBeerens.com en ontvang dit product snel in huis. 

Productspecificaties

Meer informatie
Merken L'Oréal Professionnel
Inhoud 50 ml

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje