We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Foundation droge huid

Niets is zo vervelend dan velletjes en droge huidplekjes door je foundation heen. Daarnaast is het ook niet de bedoeling dat de droge huid nog droger gemaakt wordt door foundation. Daarom heeft JohnBeerens.com een aantal foundations op een rij gezet die geschikt zijn voor de droge huid geschikt zijn.

Huidverzorging

Voordat je de foundation gaat aanbrengen is het belangrijk dat je de juiste huidverzorgingsproducten gebruikt. Zorg ervoor dat de huid goed gevoed is zodat je zo min mogelijk velletjes en droge plekjes hebt. Je zou een primer kunnen gebruiken om de huid te voorzien van een laagje siliconen, waardoor ook de huid beschermd wordt tegen invloeden van buitenaf en de foundation beter blijft zitten. Een hele fijne primer is Marbert Pre-Age Make-Up.

Foundation

Gebruik bij een droge huid altijd een vloeibare foundation. Foundation in de vorm van poeder definieert vaak de droge plekjes op de huid en dat is niet wat je wil bereiken! Wil je een lichte dekking? Ga dan voor Skeyndor BB Cream Age Defence in je gewenste kleur. Ook is er een foundation die meteen de huid verzorgt en hydrateert, dat is T.LeClerc Hydrating Fluid Foundation. Je kunt de foundation met een kwast, de Beautyblender of met de vingers aanbrengen. Het is maar net wat je zelf het fijnste vindt. Zorg ervoor dat je alles goed uitsmeert zonder dat er strepen in de hals ontstaan. Let ook goed op bij de haargrens en oren!

Tip

Vind je het lastig om de juiste kleur te bepalen op de webshop? Kijk altijd eerst naar de ondertoon van je huid. Zijn de aders in je pols blauw? Dan ben je een koel type, en heb je groenige aders? Dan heb je een warme ondertoon. Warme ondertonen hebben altijd een gelige kleur en koele ondertonen vaak roze of rood. Beige is vaak warm, en ivoorkleuren zijn voor koele ondertonen. Kom je er niet helemaal uit, dan kun je het beste even contact opnemen met het BeautyCare team. Als je een foto van je huidskleur mailt, dan kunnen onze specialisten bepalen welke kleur het beste is voor je!

Heeft u nog vragen over foundation voor de droge huid? Neem dan gerust contact op met ons BeautyCare team, wij helpen u graag verder.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje