We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Foundation voor gevoelige huid

Reageert je huid snel op cosmetica producten? Dan heb je een gevoelige huid. Het kan erg lastig zijn om de juiste foundation te vinden die geschikt is voor jouw gevoelige huid. Gelukkig heeft JohnBeerens.com een aantal foundations op een rijtje gezet die geschikt zijn voor de gevoelige huid.

Huidverzorging

Het is erg belangrijk dat de huid goed verzorgd is vooraf het aanbrengen van foundation. Zorg ervoor dat je huidverzorgingsproducten gebruikt speciaal voor de gevoelige huid, deze brengen namelijk de huid tot rust en voorkomt een rode, geïrriteerde huid. Wat erg fijn is en tevens de huid beschermd is een basis voor de gevoelige huid. Een hele fijne basis is T.LeClerc Primer Translucide, deze verzacht de huid en verlicht de uitstraling van het gezicht.

Foundation

Daarna breng je de foundation aan in de bijpassende kleur. Wil je een wat lichtere dekking dan een echte foundation? Gebruik dan een BB Cream of een crème met een tintje, zoals Skeyndor Aquatherm Tinted Defence Cream SPF 15. Wil je een betere dekking, dan is een foundation de beste oplossing. Gebruik T.LeClerc Hydrating Fluid Foundation die tevens de huid hydrateert en verzorgt.

Tip

Vind je het moeilijk om de juiste kleur foundation te bepalen? Dan kun je het beste eerst kijken naar je ondertoon. Heb je een gele of roze/rode ondertoon? Dit kun je zien aan de binnenkant van je pols. Heb je groenige aders, dan heb jij een gele en warme ondertoon, zijn de aders blauw? Dan ben jij een koel type met een roze/rode ondertoon. Beige heeft altijd een gele ondertoon en Ivory kleuren een roze/rode ondertoon. Kijk op internet naar de kleuren en als je er nog niet uitkomt dan kun je uiteraard altijd contact opnemen met ons BeautyCare team. Stuur een foto in de mail van je huidskleur, dan zoeken wij er de perfecte foundationkleur bij!

Heeft u nog vragen over foundation voor de gevoelige huid? Neem dan gerust contact op met ons BeautyCare team, wij helpen u graag verder!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje