Weergave Rooster Lijst
3 Items
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Make-up Studio Lip Gloss Supershine
  • Transparante dekking
  • 8 kleuren
  • Mooi over lipstick
  • Solo te gebruiken
  • Super shiny
 2. Glossy Lips 402 Coral Constellation
  • Wet & shine effect
  • Prachtige glans
  • Beschermt en voedt de lippen
  • Bevat Argan Olie
Weergave Rooster Lijst
3 Items
per pagina
Aflopend sorteren

Transparante lipgloss

Wil je een mooie glans op je lippen, maar liever geen kleurtje? Dan is transparante lipgloss ideaal voor je. Een transparante lipgloss is ook geweldig bij een natural look. Zo heb je een subtiele shimmer op je lippen en een mooie, rustige look.

Transparant

Transparante lipgloss past bij elke make-up look. Je krijgt er een extra verzorgde look van en maakt de make-up look helemaal af. Vaak heeft een transparante lipgloss een extra verzorgende werking, zoals Kardashian Beauty Honey Pot Lip Conditioner. Dit is een transparante lipgloss die zorgt dat de lippen in optimale conditie gehouden worden of hersteld worden. Er zit een lichte shimmer in, zodat er optimale glans bewaard wordt. Wil je enkel een mooie glans op de lippen? Dan is PUPA Glossy Lips Ultra Shine Lipgloss in kleur Princess Cristal een erg fijne gloss. Ook deze lipgloss verzorgt de lippen dankzij de arganolie die er in zit.

Aanbrengen

Transparante lipgloss kun je op verschillende manieren aanbrengen. Zo zit er vaak een handig kwastje in de gloss. Die van PUPA Glossy Lips is bijvoorbeeld heel flexibel en zacht, zodat het gemakkelijk is om de gloss mooi aan te brengen. Kardashian Beauty Honey Pot Lip Conditioner bevat geen handig kwastje. Je kunt het met je vingers aanbrengen, alleen is het hygiënischer om hiervoor een lippenseeltje te gebruiken. PUPA heeft een erg fijn lippenseel waarmee je ook secuurder te werk kan gaan.

Tip

Wil je een gezonde glans op je gezicht, maar heb je geen highlighter? Dan is transparante lipgloss de oplossing. Wanneer je transparante lipgloss aanbrengt boven de jukbeenderen zal er een mooie glans op de wangen komen. Hierdoor zal je de hele dag stralen!

Heeft u nog vragen over transparante lipgloss? Neem dan gerust contact op met ons BeautyCare team. Wij helpen u graag verder!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje