We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Poederkwast

Of je nou gebruik maakt van losse of compacte poeders, een poederkwast is altijd nodig. Gelukkig heeft JohnBeerens.com een groot aantal poederkwasten zodat er voor ieder wat wils is!

Verschillende soorten poederkwasten

Er zijn verschillende soorten poederkwasten verkrijgbaar, en iedere kwast heeft zijn eigen functie. Zo zorgt een grote poederkwast voor een lichte dekking en een kabuki brush voor een goede dekking. Een blushkwast is vaak wat smaller om de contouren te kunnen benadrukken.

Grote poederkwast

Een grote poederkwast is handig als je een lichte dekking poeder op je gezicht wil, of als je een finishing powder wil aanbrengen. PUPA Maxi Powder Brush is een hele fijne grote poederkwast die dermocura vezels bevat, zodat de haren ultrazacht zijn. Deze kwast is fijn voor het gezicht, maar ook voor de hals. Marc Inbane heeft een speciale poederkwast om ook de tanningspray gelijk aan te brengen op het gezicht.

Blush kwast

Wanneer je een blush wil aanbrengen is het handig als je een wat rondere, kleinere kwast hebt. Hierdoor kun je preciezer te werk gaan. PUPA Round Blusher Brush is daarvoor perfect. Deze haren voelen net zo zacht als echt haar. Zorg er altijd voor dat je blush op de appeltjes of jukbeenderen aanbrengt, in één rechte lijn.

Kabuki Brush

Wil je een wat betere dekking dan een grote poederkwast? Gebruik dan een Kabuki Brush van Marc Inbane. Deze zorgt voor een betere dekking en voor een mooie make-up tafel!

Schoonmaken

Iedere make-up kwast bevat product en bacteriën na gebruik. Hierdoor is het belangrijk om de kwasten zeker één keer per week schoon te maken. Dit doe je niet met shampoo voor je eigen haar, maar met een zachtere versie zoals babyshampoo. Laat ze goed drogen voordat je ze opnieuw gaat gebruiken.

Heb je nog vragen over de poederkwast? Neem dan gerust contact op met ons BeautyCare team. Wij helpen u graag verder.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag